Menu
woensdag 4 september 2019

Kantoorruimte te huur in Velp

Ben je op zoek naar een inspirerende kantoorruimte in de omgeving van Arnhem/Velp? Wij kunnen je een bruisende plek bieden midden tussen de werknemers van de toekomst!

De voordelen van kantoorruimte bij Helicon:

  1. De toekomst loopt de hele dag langs je kantoor. Wil je weten wat er speelt bij jongeren? Innoveren? Nieuwe dingen testen? Zet je deur open en je bent direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
  2. Kun je wel een helpende hand gebruiken? Onze studenten staan te popelen om stage te lopen!
  3. Jouw kantoor staat midden op een landgoed met meer dan 800 plantensoorten. Duurzaam Kennislandgoed Larenstein is een prachtige plek waar ook Hogeschool van Hall Larenstein en Studio26 (Centrum voor de kunsten) gevestigd zijn én waar je dus een groot groen netwerk vindt.
  4. Je mag gratis gebruikmaken van onze gezamenlijke vergaderruimtes.
  5. We hebben goede koffie en een kantine met heerlijke broodjes en salades.


Groene sector

Onze school biedt uiteenlopende opleidingen aan, maar ze hebben allemaal met ‘groen’ te maken. Heb jij een bedrijf met een groene kant? Dan zouden we zomaar een match kunnen zijn! Onze opleidingen op een rij:

Wat bieden wij?

Je kunt bij ons een kantoorruimte huren tussen de 23 m2 - 50 m2. Daarnaast vangen onze receptionistes jouw bezoek op, word je kantoor schoongemaakt, is er genoeg parkeergelegenheid én zit je vanaf onze mooie groene locatie zo op de A12. Het treinstation van Velp is een kwartiertje lopen. Je huurt al een ruimte vanaf € 19,- per m2 per maand, exclusief BTW, inclusief gas, water, licht en koffie. Momenteel zijn o.a. een adviesbureau en payrollbedrijf in de groene sector gevestigd.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met Jos Eijt, Hoofd Facilitair, via j.eijt@helicon.nl of 026-3840310. Hij kan je meer vertellen over de ruimtes en laat je uiteraard graag de beschikbare kantoren zien.

Deel deze pagina opDelen