maandag 11 juni 2018

Topklas ETW: extra info-avond 27 juni

Ben je maximaal 5 jaar geleden afgestudeerd aan de opleiding Boomverzorging/ETW op niveau 3? Dan heb je komend schooljaar de kans om te starten met de topklas Boomverzorging/ETW op niveau 4! Geïnteresseerd? Kom dan woensdag 27 juni tussen 19.00 en 20.00u naar de info-avond aan de Larensteinselaan 26b in Velp.

Waarom een topklas?

In de topklas Boomverzorging/ETW haal je in één jaar je mbo-diploma op niveau 4. Ten opzichte van niveau 3 biedt het zowel verdieping als verbreding. In zowel de AVO-lessen als de praktijklessen gaan we daarmee aan de slag. Je krijgt bijvoorbeeld les gericht op werkvoorbereiding, kostprijsberekening en verslaglegging, zodat je getraind wordt in het schrijven van een plan van aanpak. Je gaat aan de slag met projecten waardoor de opleiding lekker praktijkgericht is. Zo ga je bijvoorbeeld het veld in voor groeiplaatsonderzoek en boom-effecten-analyses. In totaal heb je vijfendertig lesdagen. Je komt dus ongeveer één dag in de week naar school.

Je wordt opgeleid tot het niveau van werkvoorbereider of manager groenprojecten. De opleiding is een mooie springplank om later in je carrière boomtechnisch adviseur of European treetechnician te worden.

Wanneer en waar?

De topklas start in augustus 2018 en de eerste lesweek valt in de week van 27 augustus. De opleidingsdag volg je op Helicon MBO Velp op Landgoed Larenstein. Let op: de opleiding start één keer in de twee jaar.

Toelating

Je bent toelaatbaar als je een diploma hebt van de niveau 3 opleiding Boomverzorging/ETW. Het liefst heb je al een leerwerkplek, en anders zul je die voor uiterlijk 1 oktober moeten vinden. Goedgekeurde bedrijven vindt je op www.stagemarkt.nl.

Aanmelding

Aanmelden voor deze opleiding kan via http://aanmelden.helicon.nl

Deel deze pagina opDelen