Menu
19
mei
Info-avond laatkiezers en havisten
Kom jij ook?

Waarom zou je kiezen? Have it all! Met de opleiding Stad en mens kun je nog alle kanten op. Naar het hbo of aan het werk... In het eerste jaar jaar volg je vijf duurzame specialiaties: Vrije Tijd, Stad en wijk, Biobased economie, Water en energie en Lifestyle. Daarna ga je kiezen.

Deze info-avond is speciaal voor laatkiezers en havisten die willen overstappen. Met een havo-dipoma mag je namelijk overstappen naar leerjaar 2 van onze opleiding en met een overgangsbewijs van havo 3 naar 4 kun je in leerjaar 1 beginnen. Wil je  nog een opleiding kiezen of je keuze bevestigen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Op de info-avond kun je in gesprek met onze studenten en docenten. Je leert de vijf specialisaties kennen op een interactieve manier. Ook belangrijk: je maakt kennis met onze manier van werken. Onze studenten werken aan levensechte projecten (IBS- integrale beroepssituatie) en in groepjes. De mate van zelfstandigheid is groot.. maar omdat we met docenten en studenten door elkaar werken, is er altijd hulp om de hoek. 


Ons gebouw ligt op 2 minuten loopafstand van Tilburg Centraal Station; lekker dichtbij dus als je met de bus, trein of met de fiets komt!

Zien we je op de Open Dag? Leuk! Vergeet je niet vooraf even te registreren, dat scheelt wachten op de dag zelf.. Tot dan!

Deel deze pagina opDelen