Menu
24
nov
Open Dag
Kom jij ook?

Waarom zou je kiezen? Have it all! Met de opleiding Stad en mens kun je nog alle kanten op. Naar het hbo of aan het werk... In het eerste jaar jaar volg je vijf duurzame specialiaties: Vrije Tijd, Stad en wijk, Biobased economie, Water en energie en Lifestyle. Daarna ga je kiezen.

Tijdens de Open Dag kun in gesprek met onze studenten en docenten. Je leert de vijf specialisaties kennen op een interactieve manier én je kunt een algemene presentatie bijwonen. Ook belangrijk: je maakt kennis met onze manier van werken. Onze studenten werken aan levensechte projecten (IBS- integrale beroepssituatie) en in groepjes. De mate van zelfstandigheid is groot.. maar omdat we met docenten en studenten door elkaar werken, is er altijd hulp om de hoek. 

De expertdocenten van de specialisaties hebben allemaal iets voorbereid dat typisch is voor die richting. Fiets bijvoorbeeld bij Lifestyle op een smoothiefiets. Of volg een algenteelt bij Biobased economie. Weet jij wie of wat de grootste vervuiler is van een event? Check dat bij de vervuilercirkel van Vrije tijd. En ga dan ook eens langs bij Stad en wijk, waarbij je een cadeautje meekrijgt dat je aan je buur kunt geven.  Vergeet ook de specialisatie Water en energie niet, waarbij je ontdekt wat de impact van de spijkerbroek is... 

Algemene presentaties

11.30 uur
13.00 uur
14.00 uur
14.30 uur

Bereikbaarheid

Ons gebouw ligt op 2 minuten loopafstand van Tilburg Centraal Station; lekker dichtbij dus als je met de bus, trein of met de fiets komt! Kom je met de auto? Weet dan dat we géén eigen parkeerplaats hebben. Parkeer bij Parkeergarage Pieter Vreedeplein of in de Spoorzone.

Zien we je op de Open Dag? Leuk! Vergeet je niet vooraf even te registreren, dat scheelt wachten op de dag zelf.. Tot dan!

Deel deze pagina opDelen