Menu
1
jun
Info-avond Helicon MBO Nijmegen
Persoonlijke rondleidingen op school

Kom naar school en proef de sfeer!

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt doen? Overweeg je een overstap van de havo naar het mbo? Of wil je gewoon graag een keertje komen kijken bij ons op school? Voel je welkom voor een persoonlijke rondleiding op dinsdag 1 juni van 16.30 tot 19.45 uur. Zo kun je sfeer proeven én al je vragen stellen. 

De rondleidingen duren 30 tot 45 minuten en zijn coronaproof. Neem met een docent en/of student een kijkje in ons gebouw en in de belangrijkste praktijkruimte(s): hoe is de sfeer en waar ga jij les krijgen als je komt studeren bij ons op school? Uiteraard kunnen zij jou ook veel vertellen over de opleiding van jouw keuze én al je vragen beantwoorden.  Je mag een persoon extra meenemen naar de rondleiding, bijvoorbeeld een van je ouders.

Via onderstaande button meld je je aan voor een rondleiding:

Vragen?

Neem dan contact op met Karen Lathouwers via k.lathouwers@helicon.nl. Appen kan ook: 0618961934. 

Wil je liever online in gesprek?

Ga je graag wat dieper in op jouw persoonlijke situatie en hoef je het gebouw niet (meer) te bekijken? Via onderstaande button vraag je een online 1-op-1 gesprek aan met een docent van de opleiding. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één werkweek) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!  


Check ons online infoplatform

Op zondag 28 november 2020 hebben we vanuit onze school in Nijmegen een online open dag georganiseerd inclusief livestream! Deze kun je per richting terugkijken, zodat je al wat informatie krijgt en al kennismaakt met onze studenten die voor de camera stonden. 

Ook vind je hier foto's van de praktijk, een rondleiding door onze praktijkruimtes en zijn er veelgestelde vragen (mét antwoorden) te lezen.

Het online platform is 24/7 te bezoeken! Via onderstaande knop kun je alle informatie op je gemak doornemen: 


Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Neem alvast een virtueel kijkje door school!

Een indruk van ons gebouw en de praktijklokalen:

+13
Deel deze pagina opDelen