Menu
20
apr
Open avond Helicon MBO Nijmegen
Kom langs bij ons op school voor een rondleiding

Kom naar school en proef de sfeer!

Wil jij graag een keertje komen kijken bij ons op school? Dat kan! Wij bieden persoonlijke rondleidingen aan op dinsdag 20 april tussen 15.30 en 20.00 uur, zo kun je toch sfeer proeven én al je vragen stellen. 

De rondleidingen duren 30 tot 45 minuten en zijn coronaproof. Neem met een docent een kijkje in ons gebouw: hoe is de sfeer en waar houd jij straks pauze als je voor onze school kiest? Uiteraard kan de docent jou ook veel vertellen over de opleiding van jouw keuze én al je vragen beantwoorden. Daarna staat er een student klaar om de persoonlijke rondleiding te vervolgen door de belangrijkste praktijkruimte(s) van de opleiding. Je mag een persoon extra meenemen naar de rondleiding, bijvoorbeeld een van je ouders.

Via onderstaande button meld je je aan voor een rondleiding:

Vragen?

Neem dan contact op met Karen Lathouwers via k.lathouwers@helicon.nl. Appen kan ook: 0618961934. 

Wil je liever online in gesprek?

Ga je graag wat dieper in op jouw persoonlijke situatie en hoef je het gebouw niet (meer) te bekijken? Via onderstaande button vraag je een online 1-op-1 gesprek aan met een docent van de opleiding. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één werkweek) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!  


Check ons online infoplatform

Op zondag 28 november 2020 hebben we vanuit onze school in Nijmegen een online open dag georganiseerd inclusief livestream! Deze kun je per richting terugkijken, zodat je al wat informatie krijgt en al kennismaakt met onze studenten die voor de camera stonden. 

Ook vind je hier foto's van de praktijk, een rondleiding door onze praktijkruimtes en zijn er veelgestelde vragen (mét antwoorden) te lezen.

Het online platform is 24/7 te bezoeken! Via de onderstaande knop kun je alle informatie op je gemak doornemen: 


Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Neem alvast een virtueel kijkje door school!

Een indruk van ons gebouw en de praktijklokalen:

+13
Deel deze pagina opDelen