Menu
11
mrt
Kennismaken met Helicon MBO Nijmegen

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt doen? Kom dan op donderdag 11 maart naar de Open Avond van Helicon MBO Nijmegen. Jij kunt je deze avond oriënteren op opleidingen die iets te maken hebben met dier, tuin- en landschapsinrichting of stad en mens. De open avond ziet er i.v.m. de coronamaatregelen iets anders uit dan gebruikelijk. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!*

Aanmelden open avond

Wil je graag naar de open avond komen? Op dit moment kunnen wij je alleen op de hoogte houden over de open dag van 28 november. Meld je op die pagina aan via het formulier, dan krijg je direct bericht als jij je aan kan melden óf als er wijzigingen zijn in de invulling van de open dag. Zodra de open dag in januari is geweest, kun jij je op deze pagina het formulier voor de open avond in maart invullen. 

Opleidingen Helicon MBO Nijmegen

Tijdens de Open Avond vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Stad en mens

Groene leefomgeving

Dier

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op met Karen Lathouwers (k.lathouwers@helicon.nl).

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open dag op school niet mogelijk is, dan schakelen wij over na een digitale open dag. 

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Neem alvast een virtueel kijkje door school!

Een indruk van ons gebouw en de praktijklokalen:

+13
Deel deze pagina opDelen