Menu
24
jan
Open dag Helicon MBO Nijmegen
Ga online in gesprek met docenten en studenten

Op zondag 24 januari is de open dag van Helicon MBO Nijmegen. Maak deze dag online kennis met onze opleidingen richting Dier, Tuin en landschap en Stad en mens. De open dag ziet er vanwege de coronamaatregelen iets anders uit dan gebruikelijk.  

Persoonlijk in gesprek met een docent (en student)

Tijdens de open dag kun je, samen met je ouders/verzorgers, online een 1-op-1 gesprek voeren met docenten en studenten van onze school. Heb jij vragen over één van onze opleidingen of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke vakken en projecten je in de opleiding krijgt of waar je stage kunt lopen? Schrijf je dan in voor een gesprek! Uiteraard is het mogelijk om meer dan één gesprek te plannen bij verschillende opleidingen, maar we adviseren om max. 2 gesprekken te voeren. Twijfel je nog tussen verschillende opleidingen? Bel of app ons dan even van te voren, dan kunnen we je adviseren wat in jouw situatie handig is.

*De persoonlijke gesprekken & rondleidingen op locatie komen vanwege de verlengde lockdown te vervallen. Op dinsdag 2 en donderdag 11 maart is het weer mogelijk om langs te komen (mits mogelijk i.v.m. de dan geldende maatregelen), houd opendagen.helicon.nl goed in de gaten. 

Liever op een later moment online in gesprek?

Kun je de 24ste niet? Dan kun je alsnog een online gesprek aanvragen met een docent van de opleiding op een later tijdstip. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één week) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!


Opleidingen Helicon MBO Nijmegen

Tijdens de open dag vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Stad en mens

Groene leefomgeving

Dier

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op met Karen Lathouwers (k.lathouwers@helicon.nl).

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Neem alvast een virtueel kijkje door school!

Een indruk van ons gebouw en de praktijklokalen:

+13
Deel deze pagina opDelen