Menu
24
jan
Open dag Helicon MBO Nijmegen

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt doen? Kom dan op zondag 24 januari naar de Open Dag van Helicon MBO Nijmegen. Jij kunt je deze dag oriënteren op opleidingen die iets te maken hebben met dier, tuin- en landschapsinrichting of stad en mens. 

*Op dit moment werken we hard aan een coronaproof programma voor onze open dagen. Het programma zal dit jaar mogelijk iets anders zijn dan normaal. Maar je bent van harte welkom!

Aanmelden open dag

Wil je graag naar de open dag komen? Op dit moment kun jij je alleen aanmelden voor de  online open dag van 28 november en voor een persoonlijk 1-op-1 gesprek op school op dinsdag 1 en donderdag 3 december. Meld je via die pagina aan voor een van de voorlichtingsmomenten. Zodra de open dag in november is geweest, kun jij je op deze pagina het formulier voor de open dag in januari invullen. 

Persoonlijk gesprek online | Schrijf je in!

Je kan nu al online kennismaken met onze school tijdens een online 1-op-1 gesprek. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één week) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!


Opleidingen Helicon MBO Nijmegen

Tijdens de Open Dag vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Stad en mens

Groene leefomgeving

Dier

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op met Karen Lathouwers (k.lathouwers@helicon.nl).

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open dag op school niet mogelijk is, dan schakelen wij over na een digitale open dag.

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Neem alvast een virtueel kijkje door school!

Een indruk van ons gebouw en de praktijklokalen:

+13
Deel deze pagina opDelen