Menu
12
mrt
Open avond
Dier | Stad en mens | Tuin en landschap

Kom op donderdagavond 12 maart naar de open avond van Helicon MBO Nijmegen en maak kennis met onze opleidingen richting Dier, Stad en mens en Tuin en landschap! De avond begint om 18.30 uur en eindigt om 20.30 uur.

Ben jij gek op dieren?
Maak dan kennis met onze dieropleidingen en alle dieren bij ons op school (en dat zijn er nogal wat!). Wil je werken met dieren én mensen? Neem dan een kijkje in onze Dierenartspraktijk of maak kennis met onze nieuwe opleiding Maatschappelijke zorg en groen

Kun je niet kiezen? Have it all met Stad en mens!
Onze opleiding Stad en mens is heel veelzijdig. Ideaal voor wie het lastig vindt om te kiezen of gewoon heel veel dingen leuk vindt! Met deze opleiding kun je namelijk álle kanten op. Durf jij de uitdaging aan om je omgeving gezonder, duurzamer, groener én leuker te maken? Kom dan langs op onze open avond en maak kennis met studenten en docenten van deze opleiding!

Opleidingen met baangarantie
Ben jij op zoek naar een afwisselende opleiding met baangarantie? Kom dan eens kijken naar onze hoveniersopleidingen (niveau 1, 2 en 3) of de opleiding Tuin- en landschapsinrichting (niveau 4). En vergeet niet een kijkje te nemen in onze grote Landschapshal! 

Heb je vragen over de opleidingen van Helicon MBO Nijmegen? Mail ze gerust naar Karen Lathouwers (Voorlichting, PR en Communicatie): k.lathouwers@helicon.nl.

Deel deze pagina opDelen