Menu
12
mrt
Open avond
Dier | Stad en mens | Tuin en landschap

Weet je nog niet precies welke opleiding je wilt gaan doen? Of ben je gewoon benieuwd naar onze school? Kom dan op donderdag 12 maart naar de open avond van Helicon MBO Nijmegen! Tijdens deze avond kun je kennis komen maken met onze opleidingen in de richtingen Dier, Stad en mens en Tuin en landschap. De avond begint om 18.30 uur en eindigt om 20.30 uur.

Ben jij gek op dieren?

Kom dan alles te weten over onze dieropleidingen en ontmoet de dieren bij ons op school (dat zijn er nogal wat!). Wil je werken met dieren én mensen? Neem dan een kijkje in onze Dierenartspraktijk of maak kennis met onze opleiding Maatschappelijke zorg en groen!

Ontdek de opleiding Stad en mens! 

Vind jij het belangrijk dat jouw leefomgeving groen, gezond én leuk is? En wil je bouwen aan een duurzame samenleving? Dan ben je bij onze opleiding Stad en mens aan het juiste adres! De opleiding is heel veelzijdig en heeft vier specialisaties: Lifestyle, Vrije tijd, Stad en wijk en Water en energie. Ideaal wanneer je veel dingen leuk vindt, of kiezen lastig vindt. Ga in gesprek met onze studenten en docenten en ontdek hoeveel kanten je met deze opleiding op kan!

Hoveniersopleidingen (mét baangarantie!)

Ben jij op zoek naar een actieve, afwisselende opleiding waarbij je lekker veel buiten aan de slag gaat? Kom dan kijken naar onze hoveniersopleidingen (niveau 1, 2 en 3)! Wil je liever bezig zijn met het ontwerpen van tuinen en andere landschappen?  Ga dan eens langs bij de opleiding Tuin- en landschapsinrichting (niveau 4). Vergeet niet een kijkje te nemen in onze grote Landschapshal! 

Heb je vragen over de opleidingen van Helicon MBO Nijmegen? Mail ze gerust naar Pleun Weijers (Voorlichting, PR en Communicatie): p.weijers@helicon.nl.

Deel deze pagina opDelen