Menu
28
nov
Online open dag Helicon MBO Nijmegen
Online presentaties en 1-op-1 gesprekken op school (1 en 3 december)

Online open dag op zaterdag 28 november: ben jij erbij?

Benieuwd naar onze school en onze opleidingen? Sluit dan op zaterdag 28 november tussen 10.00 en 14.00 uur online aan bij de open dag van Helicon MBO Nijmegen. Ontmoet onze studenten via de livestream, check onze praktijkruimtes via de virtuele rondleidingen of luister naar voorlichtingspresentaties via Teams. Meld je aan via onderstaande link en kies meteen welke voorlichtingspresentatie(s) jij wilt volgen:

*Ben je geïnteresseerd in Oriëntatie paard? Sluit dan aan bij een van de voorlichtingsrondes van Dierverzorging, Dier en gedrag of Dier en ondernemen.

Persoonlijk gesprek op school | Voel je welkom!

Wil jij graag de sfeer op school proeven en zien waar je terechtkomt als je voor een opleiding bij Helicon MBO Nijmegen kiest? Dat kan op dinsdag 1 of donderdag 3 december! Je wordt, samen met maximaal één ouder/verzorger, persoonlijk ontvangen door een docent, die je meer vertelt over de opleiding en je onder andere de belangrijkste praktijkruimte laat zien. Uiteraard beantwoordt de docent ook al jouw vragen.  

In verband met corona laten we niet teveel mensen tegelijk toe in onze school, zodat we altijd afstand tot elkaar kunnen bewaren en je met niet teveel mensen in aanraking komt. Om die reden mag je slechts één persoon extra meenemen naar het gesprek. 

Persoonlijk gesprek online | Schrijf je in!

Wil je liever online in gesprek met een docent? Schrijf je dan in voor een persoonlijk 1-op-1 gesprek. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk (binnen één week) contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen! 

Opleidingen Helicon MBO Nijmegen

Tijdens de voorlichtingen vertellen we je graag meer over onze opleidingen:

Stad en mens

Groene leefomgeving

Dier

Vragen?

Heb je nu al een vraag? Neem dan even contact op met Karen Lathouwers (k.lathouwers@helicon.nl).

Ook hier op onze website kom je al een hoop te weten!

Neem alvast een virtueel kijkje door school!

Een indruk van ons gebouw en de praktijklokalen:

+13
Deel deze pagina opDelen