Menu
26
jan
Open dag
Dier | Stad en mens | Tuin en landschap

Benieuwd naar de opleidingen die je kunt volgen bij Helicon MBO Nijmegen? Kom dan op zondag 26 januari tussen 11.00 en 15.00 uur naar onze open dag! Er is vanalles te doen, dus het belooft een mooie dag te worden! 

Gek op dieren? 

Maak dan kennis met onze dieropleidingen en alle dieren bij ons op school! Er is van alles te beleven en studenten hebben allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Wil je werken met dieren én mensen? Neem dan een kijkje in onze Dierenartspraktijk of verdiep je in de nieuwe opleiding Maatschappelijke zorg en groen.  

Ontdek de opleiding Stad en mens! 

Wil je werken aan een gezonde, duurzame én leuke leefomgeving? Dan ben je bij onze opleiding Stad en mens aan het juiste adres. De opleiding is heel veelzijdig: ideaal wanneer je kiezen lastig vindt (of gewoon heel veel dingen leuk vindt). Ga in gesprek met onze docenten en studenten en kom te weten wat je met deze opleiding allemaal kan! 

Hoveniersopleidingen

Ben je op zoek naar een afwisselende opleiding met baangarantie? Kom dan eens kijken naar onze hoveniersopleidingen (niveau 1, 2 en 3) of de opleiding Tuin- en landschapsinrichting (niveau 4). Kijk je ogen uit in onze grote Landschapshal! 

Programma voorlichtingsrondes 

Op de open dag zijn er voor alle opleidingen voorlichtingsrondes. Zie hieronder het programma: 

Opleiding

Start voorlichting

Locatie

Hovenier (niveau 2 en 3) 
Tuin- en landschapsinrichting (niveau 4)

11:30, 12:30 en 13:30 uur

Lokaal 0.42

Stad en mens (niveau 4)

11:30 en 13:30 uur

Lokaal 1.01

Dierverzorging (niveau 2)
incl. Oriëntatie Paard 

11:30 en 12:30 uur

Lokaal 1.03

Dier en gedrag (niveau 3) 
Dier en ondernemen (niveau 4)
incl. Oriëntatie Paard 

11:30 en 13:30 uur

Lokaal 0.37

Dierenartsassistent / Paraveterinair
Specialist proefdierverzorging (niveau 4)  

11:30 en 13:30 uur

Lokaal 1.07

Maatschappelijke zorg en groen (niveau 4)

11:30 en 13:30 uur

Lokaal 0.47


Activiteiten

Er valt op de open dag ook veel te beleven! Loop rond en proef de sfeer, fiets je eigen smoothie bij elkaar of bereken je footprint in het lokaal van Stad en mens. Doe het kranenspel, bekijk de tuinen van de Nationale Wedstrijd Tuinaanleg of test je dierkennis op de activiteitenmarkt van onze studenten Dierverzorging!

Inschrijven 

Tip: schrijf je alvast in voor de open dag. Dan kun je bij binnenkomst meteen doorlopen!

Heb je vragen over de opleidingen van Helicon MBO Nijmegen? Mail ze gerust naar Pleun Weijers (Voorlichting, PR en Communicatie): p.weijers@helicon.nl.

Deel deze pagina opDelen