Menu
26
jan
Open dag
Dier | Stad en mens | Tuin en landschap

Weet je nog niet welke mbo-opleiding je wilt gaan doen? Of vind je het leuk om bij ons op school te komen kijken? Kom dan op zondag 26 januari tussen 11.00 en 15.00 uur naar onze open dag. Het belooft een mooie dag te worden! 

Ben jij gek op dieren?
Maak dan kennis met onze dieropleidingen en alle dieren bij ons op school. Er is van alles te beleven en studenten hebben allerlei leuke activiteiten georganiseerd. Wil je werken met dieren én mensen? Neem dan een kijkje in onze Dierenartspraktijk of maak kennis met onze nieuwe opleiding Maatschappelijke zorg en groen.  

Kun je niet kiezen? Have it all! 
Onze opleiding Stad en mens is heel veelzijdig. Ideaal voor wie het lastig vindt om te kiezen of gewoon heel veel dingen leuk vindt! Durf jij de uitdaging aan om je omgeving gezonder, duurzamer, groener én leuker te maken? Kom dan langs op onze open dag en maak kennis met studenten en docenten van deze opleiding!

Opleidingen met baangarantie 
Ben jij op zoek naar een afwisselende opleiding met baangarantie? Kom dan eens kijken naar onze hoveniersopleidingen (niveau 1, 2 en 3) of de opleiding Tuin- en landschapsinrichting (niveau 4). Kijk je ogen uit in onze grote Landschapshal! 

Heb je vragen over de opleidingen van Helicon MBO Nijmegen? Mail ze gerust naar Karen Lathouwers (Voorlichting, PR en Communicatie): k.lathouwers@helicon.nl.  

Deel deze pagina opDelen