Menu
maandag 30 september 2019

Het Toekomst = Groen Festival op zaterdag 5 oktober

In Nijmegen bestaat groen onderwijs 100 jaar, een mijlpaal! Helicon VMBO Nijmegen en Helicon MBO Nijmegen zijn daar de erfgenamen van. Om deze mijlpaal te vieren, organiseren we op vrijdag 4 en op zaterdag 5 oktober 2019 allerlei feestelijke activiteiten. Zorg dat je erbij bent en laat je inspireren door 100 jaar groen onderwijs!

Save the date: Toekomst = Groen Festival
Maak op een interactieve, originele en leuke manier kennis met ontwikkelingen en richtingen binnen het groen tijdens het Toekomst = Groen Festival. Met activiteiten voor jong en oud. Het festival vindt plaats op zaterdag 5 oktober van 12.30 tot 17.00 uur bij Helicon MBO Nijmegen (Energieweg 19 in Nijmegen).

Er is genoeg te beleven!
Ga langs bij het dierenplein voor een foto met je huisdier, demonstraties en trainingstips voor dieren. Of loop door de duurzame straat voor een krekancini en allerlei workshops. Of loop binnen bij de hoveniers en ontdek hoe je jullie tuin omtovert tot een groene oase! En.. er zijn ook presentaties, muziek, foodtrucks en meer...

Kom kijken naar André Kuipers
Ook André Kuipers is deze middag aanwezig! Hij deelt graag zijn blik op de groene toekomst. Een inspirerend verhaal voor iedereen, want wie kan nog meer vertellen dat hij/zij in de ruimte is geweest? André Kuipers begint zijn verhaal om 13.00 uur in de Landschapshal, space = limited, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent.

Iedereen is welkom, aanmelden voor deze middag is niet nodig. Check www.helicon.nl/100jaargroen voor meer info!

Zien we je dan?

PS Op zaterdagavond 5 oktober organiseren we ook een reünie. Voor iedereen die een groene mbo-opleiding in Nijmegen heeft gevolgd of in het groen onderwijs heeft gewerkt. Voel je welkom! Aanmelden kan nog via www.helicon.nl/100jaargroen.

Deel deze pagina opDelen