Menu
vrijdag 8 februari 2019

Studenten en hoveniersbedrijven pakken schooltuin aan!

Twee jaar geleden opende Helicon MBO Nijmegen de deuren van een splinternieuwe Landschapshal en Dierenverblijf. Nu is het terrein om de school heen aan de beurt. Studenten en verschillende hoveniersbedrijven uit de regio gingen samen aan de slag! In drie dagen tijd hebben 50 studenten, onder begeleiding van verschillende hoveniersbedrijven uit de regio, de hele schooltuin aangepakt. Het resultaat? Een opgeschoonde schooltuin als start voor een vernieuwde educatieve tuin.

De studenten hebben het echt goed gedaan! En een speciaal bedankje voor de bedrijven die geholpen hebben: De Groot Hoveniers, Ruinard Hoveniers, De Enk Groen & Golf, De Overhaag, Doeleman Buiteninrichters, Van Ooijen’s Hoveniers, Edwin Melis Tuintechniek en Hoveniersbedrijf Miggiels & Van Amstel.   

Benieuwd wat ze allemaal hebben gedaan? Check de video!


Verbouwing schoolgebouw

Niet alleen de tuin van Helicon MBO Nijmegen, maar ook het schoolgebouw wordt in de zomer van 2019 verbouwd. We gaan onder andere de ingang aanpassen, de aula wordt vergroot met een nieuwe loungeplek voor studenten en er komt een collegezaal.  De school krijgt ook een nieuwe kleur. Dankzij de vernieuwde schooltuin valt dat nieuwe kleurtje straks extra goed op!

Deel deze pagina opDelen