Menu

Dagje meelopen

Corona-update: voorlopig zijn onze scholen gesloten.

Meelopen is momenteel niet mogelijk. We hebben online alternatieven.

Leuk dat je een dag mee wilt lopen! Wij vinden het belangrijk dat jij je nieuwe opleiding en onze school goed leert kennen. Normaal gesproken organiseren we het hele jaar door nieuwe meeloopdagen. Door de maatregelen rondom corona is dit momenteel helaas niet mogelijk. Wil je online kennismaken? Klik op de onderstaande button voor de mogelijkheden!

Kiezen op maat

Via het programma Kiezen op Maat, dat loopt van november tot en met april, bieden we meeloopdagen aan. Dit kan je helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Tijdens zo’n meeloopdag bezoek je Helicon MBO Nijmegen, loop je een dag(deel) mee met een opleiding en heb je contact met een zittende leerling van de opleiding.

Voor wie zijn de meeloopdagen?

Voor 4e jaars vmbo of havo leerlingen die een overstap naar het mbo willen maken. 

Hoe ziet zo'n meeloopdag eruit?

Op de afgesproken tijd meld je jezelf bij de receptie.  Een docent haalt je daar op. Je kijkt altijd mee met een theorie- én praktijkles. Uiteraard kun je op deze dag ook al je vragen stellen aan de leerlingen van de opleiding.  

Hoe meld ik me aan?

  • Check eerst op je eigen school, bij de decaan of mentor, of er op de door jou gekozen datum geen andere activiteiten staan gepland. Toetsen en schoolonderzoeken gaan natuurlijk voor!! 
  • Na aanmelding ontvang je een bevestigingsmail.
  • Als je door ziekte of andere oorzaak niet kunt komen, neem dan op tijd contact met ons op.
Deel deze pagina opDelen