Menu
17
mrt
Online info-avond Helicon MBO Helmond
Maak online kennis met onze opleidingen Dier - Buitensport - Voeding- en leefstijl!

Wil jij kennis maken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op 17 maart 2021 naar de online info-avond van Helicon MBO Helmond. Jij kunt je tijdens deze avond oriënteren op opleidingen richting dier, buitensport en voeding & leefstijl. 

Aanmelden open dagg

Wil je graag naar een open dag of info avond komen? Vul onderstaand formulier in, dan sturen wij je een bericht als jij je aan kan melden óf als er wijzigingen zijn in de invulling van de open dag/info avond.

Op dit moment werken we hard aan een coronaproof programma. Het programma zal dit jaar mogelijk iets anders zijn dan normaal. Maar je bent van harte welkom!  

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open dag op school niet mogelijk is, dan schakelen wij over op een digitale open dag. 

Zorg en begeleiding op school - Studiekeuze twijfels - Stagevragen

Wil je liever een één op één gesprek over zorg, stages en je studiekeuze? Ook dat kan!
Vul het onderstaande formulier in en ons zorgteam neemt zo snel mogelijk contact op om het gesprek in te plannen, op een moment dat voor jullie beiden geschikt is. 


Overige vragen?

Heb je een vraag over een opleiding of twijfel je over een richting? Stuur je vragen naar Judith via j.nelissen@helicon.nl.

Ook hier kom je al een hoop te weten...

Neem alvast een kijkje door school!

Bekijk de vlog van Monique, docente Dier en gedrag, die je meeneemt op een meeloopdag door de school! Zo kun je binnen kijken in onze (lege) school en krijg je meer informatie!

Wat vinden onze huidige eerstejaars van de overstap naar het mbo?

Onze huidige eerstejaars vertellen wat zij de grootste verschillen vinden tussen de middelbare school en het mbo. Zo reis je meer met het OV, zijn de docenten liever en gaat er geen bel!

Onze school en de opleidingen Dier, Buitensport en Voeding!

Helicon MBO Helmond biedt opleidingen richting Dier, Buitensport en Voeding, en dat laten we graag aan je zien in onderstaand filmpje.

Foto's van de dagelijkse praktijk

+24

Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over onze opleidingen, of bekijk ons op social media. Daar delen we filmpjes en foto's over de lessen, de excursies en stages.

Deel deze pagina opDelen