Menu
16
feb
Open Dag
Maak kennis met onze school!

Ben je benieuwd naar onze school? En naar de opleidingen die je bij ons kunt volgen? Kom dan op zondag 16 februari naar de Open dag van Helicon MBO Helmond! Tijdens deze open dag kun je kennis maken met onze mbo-opleidingen op het gebied van Dier, Buitensport en Voeding. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur! 

Kom kennis maken!

Tijdens de Open dag kun je kennis maken met onze opleidingen en met onze school. Je kunt verschillende projecten bekijken en al je vragen stellen aan de docenten en studenten.

Hond Bailey is ook aanwezig tijdens de Open dag, en je mag hem onderzoeken! Kun jij zijn hartslag horen of een verband bij hem aanleggen? Daarnaast kun je bij de opleiding Dierenartsassistent/Paraveterinair oefenen met hechten (niet op Bailey uiteraard). Of ben je beter in een quiz? Doe dan de diervoeding-quiz en maak kans op een leuke prijs.
Opleidingen Dier bij Helicon MBO Helmond: Dier en gedrag, Dier en ondernemen, Wildlife management, Dierenartsassistent/Paraveterinair.

Bij Voeding kun je een gezondheidscheck uit laten voeren, afgenomen door onze studenten Voeding en welzijn.
Opleidingen Voeding bij Helicon MBO Helmond: Food professional, Voeding en welzijn.

Heb jij geen hoogtevrees? Dan kun je bij Buitensport de hoogte in! Onder begeleiding van onze studenten en docenten Buitensport mag je de klimwand van de school op.
Opleidingen Buitensport bij Helicon MBO Helmond: Outdoor en recreatie, Allround coördinator instructeur buitensport.

Praktisch

Helicon MBO Helmond
Scheepsboulevard 1
5705KZ Helmond

Rondom het gebouw van Helicon MBO Helmond zijn diverse parkeermogelijkheden. Tevens kun je parkeren op het terrein achter Foodtech Brainport en in de parkeergarage van Fletcher.

Deel deze pagina opDelen