Menu
15
nov
Open dag Helicon MBO Helmond

De open dag gaat online! Wil jij kennis maken met onze opleidingen en onze school? Bezoek dan op zondag 15 november de online Open Dag van Helicon MBO Helmond. Tijdens deze online open dag kun jij je oriënteren op onze opleidingen richting dier, buitensport en voeding & leefstijl. 

Aanmelden open dag

Wil je graag online deelnemen aan de open dag? Er worden voorlichtingen gegeven en je kunt je vragen stellen aan docenten en studenten. We zijn nog druk met het maken van een leuk online programma.

Vul onderstaand formulier alvast in, dan sturen wij je een bericht als het programma van de online open dag bekend is én als jij je aan kan melden voor specifieke voorlichtingen.


Vragen over je studiekeuze?

Heb je alvast een vraag over een opleiding of twijfel je over een richting en wil je deze stellen voor de open dag?

Sel je vragen via de mail aan Judith via j.nelissen@helicon.nlOok hier kom je al een hoop te weten...

Neem alvast een kijkje door school!

Bekijk de vlog van Monique, docente Dier en gedrag, die je meeneemt op een meeloopdag door de school! Zo kun je binnen kijken in onze (lege) school en krijg je meer informatie!

Wat vinden onze huidige eerstejaars van de overstap naar het mbo?

Onze huidige eerstejaars vertellen wat zij de grootste verschillen vinden tussen de middelbare school en het mbo. Zo reis je meer met het OV, zijn de docenten liever en gaat er geen bel!

Onze school en de opleidingen Dier, Buitensport en Voeding!

Helicon MBO Helmond biedt opleidingen richting Dier, Buitensport en Voeding, en dat laten we graag aan je zien in onderstaand filmpje.

Foto's van de dagelijkse praktijk

+24

Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over onze opleidingen, of bekijk ons op social media. Daar delen we filmpjes en foto's over de lessen, de excursies en stages.

Deel deze pagina opDelen