Menu
15
nov
Open dag Helicon MBO Helmond

Wil jij kennis maken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op zondag 15 november naar de Open Dag van Helicon MBO Helmond. Jij kunt je deze dag oriënteren op opleidingen richting dier, buitensport en voeding & leefstijl. De open dag ziet er vanwege de coronamaatregelen iets anders uit dan afgelopen jaren. Uiteraard houden wij te allen tijde rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!*  

Aanmelden open dag

Wil je graag naar de open dag komen? Vul onderstaand formulier in, dan sturen wij je een bericht als jij je aan kan melden óf als er wijzigingen zijn in de invulling van de open dag.

Geen tijd om op 15 november te komen maar heb je toch vragen? Kom dan langs bij de open dag op zondag 7 februari of de info avond op woensdag 17 maart. Inschrijven voor de open dag/avond kan binnenkort.  

Vragen?

Heb je een vraag? Geef het door! Mail naar Judith via j.nelissen@helicon.nl.

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open dag op school niet mogelijk is, dan schakelen wij over na een digitale open dag. 

Ook hier kom je al een hoop te weten...

Neem alvast een kijkje door school!

Bekijk de vlog van Monique, docente Dier en gedrag, die je meeneemt op een meeloopdag door de school! Zo kun je binnen kijken in onze (lege) school en krijg je meer informatie!

Wat vinden onze huidige eerstejaars van de overstap naar het mbo?

Onze huidige eerstejaars vertellen wat zij de grootste verschillen vinden tussen de middelbare school en het mbo. Zo reis je meer met het OV, zijn de docenten liever en gaat er geen bel!

Onze school en de opleidingen Dier, Buitensport en Voeding!

Helicon MBO Helmond biedt opleidingen richting Dier, Buitensport en Voeding, en dat laten we graag aan je zien in onderstaand filmpje.

Foto's van de dagelijkse praktijk

+24

Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over onze opleidingen, of bekijk ons op social media. Daar delen we filmpjes en foto's over de lessen, de excursies en stages.

Deel deze pagina opDelen