17
feb
Open Dag
Maak kennis met onze school

Open dag zondag 17 februari

Aanstaande zondag 17 februari kun je kennis maken met onze mbo-opleidingen op het gebied van Dier, Buitensport en Voeding. Je bent van harte welkom tussen 11.00 en 14.00 uur op Scheepsboulevard 1 in Helmond. Er is van alles te doen en te proeven. Buiten kun je klimmen en je opwarmen bij de Outdoor cooking. Voor onze opleidingen Dierenartsassistent/paraveterinair en Wildlife Management hebben we inmiddels een wachtlijst (schooljaar 2019-2020).  

Voeding en een gezond leven

In de opleiding Voeding leer je waar voeding vandaan komt, van dichtbij in de regio tot over de hele wereld. Door zelf te koken en stages in de voedingsector weet je hoe eten en drinken wordt gemaakt. Een bestaand product verbeteren voor de gezondheid of verduurzamen staat nu op het lesprogramma; tijdens de Open dag presenteren onze 3e jaars hun nieuwe 'light' producten. 


Buitensport, Outdoor en recreatie - voor actieve natuurliefhebbers

Ben je graag buiten, actief in de natuur en vind je het leuk om met mensen te werken? Bij onze opleidingen Allround coördinator instructeur buitensport niveau 4 en Outdoor en recreatie niveau 3 leer je groepen te begeleiden bij mountainbiken, klimmen, kanoën, survivaltochten en nog veel meer.  Ons stagebedrijf Rofra uit Valkenswaard vertelt je vandaag alles over het werken in de recreatiebranche.

Dier, actief en praktijkgericht

Bij de Dieropleidingen laten studenten zien hoe je beroepsmatig met dieren werkt. Speciale gasten zijn de politiehonden van K10 Workingdogs. Dit stagebedrijf is wereldwijd een van de belangrijkste opleiders en leverancier van honden die internationaal werken voor onze veiligheid.

Begeleiding in studiekeuze

Er is volop gelegenheid om in gesprek te gaan met de mbo-studenten en de vakdocenten. Vanaf de intake tot en met het diploma zorgen de mentoren en het team Begeleiding en Ondersteuning voor persoonlijke studieloopbaancoaching. Aanmelden voor een opleiding kan al tijdens de Open dag.

Parkeren

Rondom het gebouw van Helicon MBO Helmond (De Groene Campus) zijn diverse parkeermogelijkheden. Tevens kun je parkeren op het terrein achter Foodtech Brainport en in de parkeergarage van Fitland (à tarief).

Deel deze pagina opDelen