Menu
23
jan
Online Open Dag Helicon MBO Geldermalsen
Kom jij ook?

De open dag van Helicon MBO Geldermalsen vindt plaats op zaterdag 23 januari. Maak deze dag online kennis met de opleidingen die iets te maken hebben met natuur, teelt & techniek of dieren. De open dag ziet er vanwege de coronamaatregelen anders uit dan gebruikelijk.


Persoonlijk in gesprek met een docent

Tijdens de open dag kun je, samen met je ouders/verzorgers, online een 1-op-1 gesprek voeren met docenten van onze school. Heb jij vragen over één van onze opleidingen of ben je bijvoorbeeld benieuwd welke vakken en projecten je in de opleiding krijgt of waar je stage kunt lopen? Schrijf je dan in voor een persoonlijk gesprek! 
 
*De persoonlijke gesprekken & rondleidingen op locatie komen vanwege de verlengde lockdown te vervallen. 

Voorbereiding op het gesprek

Voorafgaand aan de online open dag sturen wij jou een email met daarin een link naar Teams en meer informatie over onze school zodat je je goed kunt voorbereiden op de online afspraak.

Liever op een later moment online in gesprek?

Kun je de 23ste niet? Dan kun je alsnog een online gesprek aanvragen met een docent van de opleiding op een later tijdstip. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zo krijg je alsnog antwoord op jouw persoonlijke vragen!

Heb je alsnog een vraag? Geef het door aan Inge Geeris, mail i.geeris@helicon.nl.

Neem alvast een virtueel kijkje door school!

Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over...

Deel deze pagina opDelen