Menu
dinsdag 3 september 2019

Mooie introductiedagen

Het zit er weer op. De dagen waarbij de nieuwe studenten elkaar leren kennen met sport, spel en excursies. Natuurlijk komt er ook wat theorie bij kijken.

Woensdag begonnen we met de mentoren en vervolgens werden er escaperooms gespeeld. Tijdens het spelen van deze escaperoom leerden de studenten de school en de docenten kennen. Vervolgens gingen alle opleidingen de middag apart van elkaar op excursie. Dier stapte met teelt in de kano. Eco sliep terwijl het onweerde in tentjes en had een prachtige natuurwandeling.

Donderdag was in het teken van de opleidingen zo gingen de studenten van Dier naar de Beekse Bergen, Teelt deed bedrijfsbezoek en Eco was op pad gegaan.

Vrijdag werd het spel Mission Impossible gespeeld, het was hilarisch. Studenten kregen een lijst met alle opdrachten waar zij een bepaald aantal punten mee konden behalen. Zo konden zij ook de omgeving van Geldermalsen leren kennen. Na Mission Impossible werd groepsdynamica gedaan, ingericht met verschillende spellen.

Tijdens het groepsdynamica was de friettent gearriveerd. Met een bak frites en een snack namen de studenten afscheid van ons en begon het weekend.

Maandag is het serieuze werk weer begonnen.

Veel plezier en succes met jullie opleiding!


Deel deze pagina opDelen