Menu
donderdag 11 juli 2019

Cultuurreis Luxemburg

Op 1 en 2 juli zijn we met een groep van 39 studenten op reis geweest naar Luxemburg. Een bijzonder land waar men 4 verschillende talen spreekt.

De eerste stop was in Dillingen. Daar hebben we een flinke kanotocht afgelegd naar Echternach. Niet iedereen hield het droog, maar we hebben wel genoten!

Het creatief vermogen is gestimuleerd door het maken van een culturele selfie. De allerbeste inzending is in het zonnetje gezet. Op dag 2 hebben we een rondleiding gehad in het kasteel van Vianden.

Studenten hebben kennis gemaakt met het minst bevolkte land van Europa, ze hebben zich kunnen redden in een vreemde stad en in 48 uur drie verschillende plekken van Luxemburg gezien.

Tijdens de reis is er verslag gedaan via de app Polarsteps. Klik hier om naar de link te gaan. Via deze app konden de familie en vrienden van de studenten zien waar we waren en welke activiteiten we hebben ondernomen.

De studenten hebben tijdens de reis de mogelijkheid gehad om zich te ontwikkelen in de volgende vaardigheden; zelfregulering, sociale en culturele vaardigheden, creatief denken, communiceren, informatie vaardigheden en samenwerken. De studenten en docenten hebben een bijzondere ontmoeting gehad met cultuur en taal in een klein land.

Deel deze pagina opDelen