Menu
donderdag 23 mei 2019

Suzanne de Jong D4.2 Helicon Kanjer van Geldermalsen

Vorige week werden de verkiezingen gehouden voor de kanjer van Geldermalsen. Het werd een spannende strijd en uiteindelijk versloeg Suzanne de Jong Ali Salem van Teelt 4.1. In Suzanne hebben we een uitstekende kandidate die voor de winst kan gaan in de Helicon barrage. Onze school had 7 goede kandidaten die wij bedanken voor de deelname.

Suzanne wordt binnenkort geïntroduceerd op ons podium voor de mensen die haar nog niet zo goed kennen. Deze goedlachse, stoere meid uit D4.2 gaat het helemaal maken met onze steun. Ze moet aan een aantal voorwaarden voldoen om te winnen. Suzanne gaat voor het CvB een presentatie houden. Ook heeft zij een professionele fotoshoot.

Wat maakt Suzanne een ideale kandidaat als kanjer?

Ze levert prima leerprestaties op school, was voorzitter van de leerlingenraad, doet mee aan allerlei activiteiten en is tijdens de stage de echte boerendochter.

Ze heeft een duidelijke mening, is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken, is sociaal en kan goed presenteren. Aansprekende hobby’s als piano spelen en paardrijden spreken in haar voordeel.

Suzanne namens het hele team en alle studenten van Geldermalsen

Veel succes.

Nb Ter perse gaan van deze informatie hoorden wij dat Suzanne bij de laatste 5 kandidaten zit van Helicon.

Geweldig goed nieuws en nu gaan we ook voor de overwinning.

Deel deze pagina opDelen