Menu
maandag 28 oktober 2019

Workshops die echt inspireren

Woensdag 20 november staat in het teken in Geldermalsen van de workshops. Voor de 3e maal dagen wij de studenten uit om het beste uit zichzelf te halen. Geen lessen maar zelfgekozen workshops die aansluiten bij hobby of interesse. Hoeft niets te maken te hebben met de gekozen opleiding. Het gaat vaak om creativiteit en motivatie. Een greep uit het beste programma ooit waar we flink voor in de buidel hebben getast voor onze studenten. Het is om je vingers bij af te likken.

- Voor de fotografen komt Jerry Voorjans. Google op Jer art.

- Voor de echte (gif)slangen liefhebbers komt cobrakenner en oud-student Jory van Thiel speciaal naar zijn oude school.

- Oud-student Rens van Leijden komt met zijn nieuwe cabaretvoorstelling.

- Assistent Renzo Dielessen van freestyle icoon Touzani geeft een geweldige voetbalclinic voor de sportievelingen.

- Karin Jonkers is een hondentherapeute en met haar beide Australian doodles geeft ze kinderen hun zelfvertrouwen terug dat ze eens verloren. Na drie jaar geslaagd om haar naar Geldermalsen te krijgen. Google op kinderopvang Hannes en Kaatje.

- Eindelijk hebben we Wojtec, winnaar AP Cup/bodybuildwedstrijd. Hij vertelt over sportvoeding en het bedrijven van sport. Een must. Wie treedt er in zijn voetsporen? Heren en dames.

- Er komt een speciale sessie voor mensen die een muziekinstrument bespelen denk aan gitaar, viool, percussie. Henri zorgt dat er op het einde van de dag op ons podium een spetterend optreden is van alle muzikanten. Tears in heaven van Eric Clapton. Kippenvel.

Naast onze gasten hebben vele docenten ook een workshop voorbereid. De onderwerpen zijn: zeeschildpadden, psychologie, snijdpracticum, theater, vrijwilligerswerk in het buitenland, mindfullness, duiken in het zwembad van Geldermalsen met echte apparatuur en een echt duikpak, drones,de stadsprediker vertelt alles, paddenstoelen plukken met een specialist, honing en bijen enz

We hopen ieders keuze te realiseren. Er is veel belangstelling met name van oud-studenten. We nodigen hierbij collega’s uit van andere Helicon vestigingen om te laten zien wat wij te bieden hebben.

En dat is niet weinig.

Organisatie Lianne Wezeman en Toon Bazelmans

Deel deze pagina opDelen