Menu
dinsdag 29 januari 2019

Open Dag in de sneeuw

Open Dag in de sneeuw

De school van Helicon MBO Geldermalsen zag er prachtig uit, mooier dan ooit. Het lokaal van Teelt en Techniek was een droom. De sfeer was prima. De bezoekers die kwamen hebben niets gemist en waren vol bewondering. Onze studenten zorgden voor goede informatievoorziening. Buiten stond Uiltopia met Cassandra voor een aantal prachtige demonstraties met vooral uilen. Eco en wildlife had een mooi tentoonstelling gemaakt op de eerste verdieping. Zij hadden als zelf gemaakt en na afloop was er ook nog een prijsuitreiking. Outdoor had verschillende activiteiten buiten georganiseerd, ondanks het slechte weer waagden toch enkele bezoekers om de klimwand te trotseren.

Er was grote warme belangstelling bij Dier en Teelt. De lokalen waren continue vol. De bezoekers prezen de warmte van de school en de keurige verzorging….alsof alles nieuw was. Eigenlijk was er geen enkele wanklank. Iedereen die de school nu gezien heeft komt op zijn schreden terug en tekent per 1 april alsnog in.

Mocht je de Open Dag hebben gemist het volgende informatie moment is op 12 februari 2019 van 18.30 tot 20.30.Deel deze pagina opDelen