Menu
woensdag 19 december 2018

Genomineerden kerstverhalenwedstrijd

De jury heeft 150 prachtige, emotionele en spannende kerstverhalen mogen lezen. Voor het eerst in alle jaren zijn hier 13 kanshebbers uit geselecteerd i.p.v. 10. Hieronder publiceren we de origineelste en meest creatiefste kerstverhalen, maar we bedanken natuurlijk iedereen voor hun bijdrage:

Lot van Engeland, Linda Teunissen, Mila van den Anker, Nienke Hees, Sophie Volkers, Martijn de Kok, Anouk Hol, Susana van Donkelaar, Elvira Bloem, Gina Madretsma, Sophie van Kuilenburg, Tom van den Bildt en Joris Verschoor.

De verhalen zijn de lezen door op de naam van de student te klikken. Vermeldenswaardig is het gegeven dat we 7 verhalen in het Engels hebben ontvangen. Rob van der Linden, docent Engels, heeft deze voor zijn rekening genomen.

De jury gaat zich nu beraden over de eerste, tweede en derde plaats, waarbij de eerste prijs wordt beloond met een cadeaubon van € 150,-, geschonken door de directie van de school.

De prijsuitreiking is op maandag 7 januari 2019 en vindt plaats in de grote pauze in de Aula. De prijswinnaars worden van te voren op de hoogte gesteld.

Tot slot een mooi gedicht van Shalini Nandelall.

De organisatie wenst iedereen een fijne Kerstmis, een goede vakantie en heel veel leesplezier met onze geweldige kerstverhalen.


Deel deze pagina opDelen