Menu
24
mrt
Open avond
Maak kennis met onze opleidingen!

Wil jij kennismaken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op woensdagavond 24 maart konze open avond. Tijdens deze avond kun jij je oriënteren op onze opleidingen richting dierverzoring, oriëntatie paard, hovenier en boomverzorging. 

Aanmelden open avond

Wil je graag naar de open avond komen? Vul onderstaand formulier in dan sturen wij je een bericht zodra aanmelden voor de open avond mogelijk is. 

Op dit moment werken we hard aan een coronaproof programma. Het programma zal dit jaar mogelijk iets anders zijn dan normaal. Maar je bent van harte welkom!*

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open avond op school niet mogelijk is, dan proberen we over te schakelen naar een online open avond.

Online kennismakingsmomenten

Stel je liever je vragen digitaal/telefonisch? Maak dan gebruik van onze online kennismakingsmomenten. Een persoonlijk gesprek inplannen met een docent, zorgbegeleider of accountmanager, het kan nu allemaal digitaal! Twee weken voorafgaand aan de open dag worden ook online presentaties gegeven. Inschrijven voor deze online presentaties kan enkele weken van tevoren.

Vragen over je studiekeuze of voorlichtingsactiviteit?

Heb je een vraag over een opleiding of voorlichtingsactiviteit? Stuur je vraag naar Yvonne via y.vanerp@helicon.nl

Op onze Social media kanalen ontdek je alvast meer over ons!


En hier op onze website kom je al een hoop te weten...

Bekijk het filmpje van onze school!

Deel deze pagina opDelen