Menu
24
mrt
Open avond
Maak kennis met onze opleidingen!

Wil jij kennismaken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op woensdagavond 24 maart naar onze open dag. Tijdens deze avond kun jij je oriënteren op onze opleidingen richting dierverzoring, oriëntatie paard, hovenier en boomverzorging. De open avond ziet er vanwege de coronamaatregelen iets anders uit dan afgelopen jaren. Uiteraard houden wij rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!*  

Aanmelden open avond

Wil je graag naar de open dag komen? Vul onderstaand formulier in dan sturen wij je een bericht zodra aanmelden voor de open dag mogelijk is. 

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een info-en workshopavond op school niet mogelijk is, dan proberen we over te schakelen naar een digitale voorlichting.

Online kennismakingsmomenten

Stel je liever je vragen digitaal/telefonisch? Maak dan gebruik van onze online kennismakingsmomenten. Een persoonlijk gesprek inplannen met een docent, zorgbegeleider of accountmanager, het kan nu allemaal digitaal! Twee weken voorafgaand aan de open dag worden ook online presentaties gegeven. Inschrijven voor deze online presentaties kan enkele weken van tevoren.

Vragen over je studiekeuze of voorlichtingsactiviteit?

Heb je een vraag over een opleiding of voorlichtingsactiviteit? Stuur je vraag naar Yvonne via y.vanerp@helicon.nl

Op onze Social media kanalen ontdek je alvast meer over ons!


En hier op onze website kom je al een hoop te weten...

Bekijk het filmpje van onze school!

Deel deze pagina opDelen