Menu
17
jan
Stel al je vragen tijdens onze online open dag!
Boomverzorging | Dierverzorging | Dier: oriëntatie paard | Hovenier

Wil jij kennismaken met onze opleidingen en onze school? Meld je dan aan voor een online persoonlijk gesprek met een docent, medewerker van ons zorgteam of teamleider. Helaas is het niet mogelijk om de gesprekken bij ons op school te voeren i.v.m. de aangescherpte maatregelen van het RIVM.  

Aanmelden online open dag

Je kunt je aanmelden voor zoveel gesprekken als je zelf wilt, zolang je maar verschillende tijdstippen aanhoudt. Alle gesprekken vinden via Microsoft Teams plaats. Zodra je dit formulier hebt ingevuld en verzonden ontvang je een bevestigingsmail. In deze mail staat de link die je kunt gebruiken om op zondag 17 januari jouw gesprek te voeren.
Zorg er dus voor dat je Microsoft Teams hebt geïnstalleerd op je smartphone, laptop of tablet. Zodra het tijd is kun je op de link klikken om al je vragen te stellen aan een docent, medewerker van ons zorgteam of teamleider. 30 minuten voor je afspraak ontvang je een reminder per mail waar de link naar jouw afspraak nogmaals vermeld staat.

Heb je niet de middelen om via Microsoft Teams te (video)bellen, neem dan contact op met: Yvonne van Erp, y.vanerp@helicon.nl, ze gaat dan op zoek naar een passende oplossing.  

Voorbereiding op het gesprek

Op de pagina opendagmboeindhoven.helicon.nl staat alvast meer informatie, kijk de livestreams van de open avond terug, bekijk filmpjes, of lees veelgestelde vragen. 

Vragen over je studiekeuze of voorlichtingsactiviteit?

Heb je een vraag over een opleiding of voorlichtingsactiviteit? Stuur je vraag naar Yvonne via y.vanerp@helicon.nl. 

Ook op onze Social media kanalen ontdek je meer over ons!


En hier op onze website kom je al een hoop te weten...

Bekijk alvast het filmpje van onze school!


Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over...

Groene leefomgeving

Deel deze pagina opDelen