Menu
17
jan
Open dag
Maak kennis met onze opleidingen!

Wil jij kennismaken met onze opleidingen en onze school? Kom dan op zondag 17 januari naar onze open dag. Tijdens deze dag kun jij je oriënteren op onze opleidingen richting dierverzoring, oriëntatie paard, hovenier en boomverzorging. De open dag ziet er vanwege de coronamaatregelen iets anders uit dan afgelopen jaren. Uiteraard houden wij rekening met geldende maatregelen en laten wij niet teveel bezoekers in één keer binnen. Maar je bent van harte welkom!*  

Aanmelden open dag

Wil je graag naar de open dag komen? Vul onderstaand formulier in dan sturen wij je een bericht zodra aanmelden voor de open dag mogelijk is. 

*Mochten de maatregelen vanuit de overheid zodanig veranderen dat een open dag op school niet mogelijk is, dan schakelen wij over op een digitale open dag.  

Online kennismaken

Stel je liever je vragen digitaal/telefonisch? Maak dan gebruik van onze online kennismakingsmomenten. Een persoonlijk gesprek inplannen met een docent, zorgbegeleider of accountmanager, het kan nu allemaal digitaal! Twee weken voorafgaand aan de open dag worden ook online presentaties gegeven. Inschrijven voor deze online presentaties kan enkele weken van tevoren. 

Vragen over je studiekeuze of voorlichtingsactiviteit?

Heb je een vraag over een opleiding of voorlichtingsactiviteit? Stuur je vraag naar Yvonne via y.vanerp@helicon.nl. 

Ook op onze Social media kanalen ontdek je meer over ons!

En hier op onze website kom je al een hoop te weten...

Bekijk alvast het filmpje van onze school!

Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over...

Groene leefomgeving

Deel deze pagina opDelen