Menu
24
nov
Info-en workshopavond
Maak tijdens een workshop kennis met onze opleidingen!

Tijdens de info-en workshopavond op 24 november kun je kennismaken met Helicon MBO Eindhoven!  

Opleidingen dierverzorging, dier; oriëntatie paard en hovenier laten je in een workshop kennismaken met de opleiding. Elke workshop duurt ongeveer 45 minuten, de eerste workshopronde start om 18.45, 19.00 en 19.15 uur. Dierverzorging en dier; oriëntatie paard hebben om 19.45 en 20.00 uur nog een workshopronde. 
Kom je liever niet alleen? Dan is max. 1 ouder/verzorger ook van harte welkom.  Vul op het inschrijfformulier een 1 in als je alleen komt en een 2 als je met een ouder/verzorger komt. 

Er wordt rekening gehouden met 1,5m afstand daardoor zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Wees er snel bij! 

Overige voorlichtingsactiviteiten

Kom je liever naar de open dag op zondag 17 januari of de open avond op woensdag 24 maart? Inschrijven voor de open dag/avond kan binnenkort. Geef op onderstaand 'houd me op de hoogte' formulier aan dat je op de hoogte gehouden wilt worden van voorlichtingsactiviteiten. Je ontvangt een mail zodra inschrijven voor (een van) deze voorlichtingsactiviteiten mogelijk is.

Online kennismakingsmomenten

Stel je liever je vragen digitaal/telefonisch? Maak dan gebruik van onze online kennismakingsmomenten. Een persoonlijk gesprek inplannen met een docent, zorgbegeleider of accountmanager, het kan nu allemaal digitaal! Twee weken voorafgaand aan de open dag worden ook online presentaties gegeven. Inschrijven voor deze online presentaties kan enkele weken van tevoren.

Kun je geen passend kennismakingsmoment vinden? Of heb je alsnog een vraag? 
Geef het door! Mail naar Yvonne via y.vanerp@helicon.nl.   

Ook op onze Social media kanalen ontdek je meer over ons!


En hier op onze website kom je al een hoop te weten...

Bekijk alvast het filmpje van onze school!

Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over...

Groene leefomgeving

Deel deze pagina opDelen