donderdag 28 februari 2019

Geslaagde relatieavond bij Helicon MBO Eindhoven

Een avond met relaties om elkaar beter te leren kennen en verbinding te maken: Heliconext. Met een overleg met vakgenoten, inspirerende workshops en lekker eten was het een mooie avond.

Het was absoluut de moeite waard om bedrijven en instellingen met wie we samenwerken op school uit te nodigen. Met het goed gevulde programma maakten bedrijven uit verschillende beroepsrichtingen kennis met elkaar en leerden ook wij de bedrijven beter kennen.

In gesprek

Na een welkomstwoord van directeur Laval gingen de verschillende vakgroepen uiteen om met elkaar ervaringen uit te wisselen en ideeën op te doen. 

Workshops

Onze relaties konden kiezen uit drie workshops. Een workshop van het SBB over het begeleiden van studenten, één specifiek over het werken met leerlingen met autisme of een workshop LinkedIn voor het eigen bedrijf.

Informeel

Tijdens het eten dat tussendoor geserveerd werd en bij de afsluitende borrel werden de contacten nog wat verstevigd. Gedurende de hele avond kregen we bovendien bruikbare tips en ideeën van de bedrijven. Wij zijn blij met zo veel betrokkenheid.

Deel deze pagina opDelen