dinsdag 13 maart 2018

Heliconext: netwerkavond 20 maart 2018

Helicon Eindhoven organiseert op 20 maart van 17:00 tot 21:30 uur een netwerkavond voor bedrijven en instellingen waarmee ze samenwerken. Een avond om kennis te delen en ervaringen uit te wisselen. De avond staat in het teken van de verwachting: wat verwachten school en (bpv-)bedrijven van elkaar en van de leerling.

Het programma van Heliconext
17:00 – 17:30   ontvangst met een hapje voor de eerste trek
17:30 – 17:45   welkomstwoord
17:45 – 18:45   rond de tafel met vakdocenten en vakgenoten
18:45 – 19:30   buffet
19:30 – 20:45   workshops
20:45 – 21:30   netwerkborrel
 
Workshops
Geïnteresseerden kunnen deze avond één workshop volgen. De workshops:
 
1. Haal meer uit LinkedIn
Waarvoor kun je LinkedIn allemaal gebruiken? Hoe profileer je jezelf en je bedrijf en hoe haal je het beste uit dit medium? Internetopleider Lectric verzorgt deze workshop.
 
2. Autisme en werk
Wat kunnen en mogen stagebieders verwachten van een leerling met autisme? Wat zijn de beperkingen en wat zijn de sterke kanten van zulke leerlingen? Een workshop met een ervaringsdeskundige die ook de praktische kant belicht en handvatten geeft voor de praktijk. Steunpunt Autisme verzorgt deze workshop.
 
3. Het puberbrein; ontwikkelen van competenties
Waarom verslapen pubers zich zo vaak? Waarom zijn ze op het ene moment zo volwassen en op het andere moment nauwelijks aanspreekbaar? In deze workshop krijgt u informatie over de ontwikkeling van het puberbrein en zoomt de orthopedagoog van onze school in op de cognitieve ontwikkeling die van belang is bij het ontwikkelen van competenties.

Aanmelden
U kunt zich ook direct aanmelden voor Heliconext door het webformulier in te vullen.

Vragen
Heeft u nog vragen, neem gerust contact op met Ineke Lode. Zij is één van de organisatoren van deze avond.

Deel deze pagina opDelen