Heliconext

netwerkavond school en bedrijf
27 februari 2019

Op 27 februari 2019 organiseert Helicon MBO Eindhoven de netwerkavond HelicoNext. Bedrijven die met Helicon Eindhoven samenwerken ontmoeten elkaar en wisselen kennis uit. En natuurlijk hebben we daarvoor een interessant programma samengesteld.

Aanmelden kan heel makkelijk via het digitaal aanmeldformulier.

Programma:

17:15 – 17:30 inloop

17:30 – 17:35 opening door directeur W. Laval

17:35 – 18:30 In gesprek met de vakgroep

18:30 – 19:15 buffet

19:15 – 20:45 workshop

20:45 – 21:15 netwerkborrel

In gesprek met de vakgroep

Onder het genot van een voorgerechtje gaan de genodigden met de stagebegeleiders van de opleiding in gesprek. U kunt ervaringen en verwachtingen met elkaar bespreken.

workshops

Bij binnenkomst kunt u een workshop kiezen. Elke workshop heeft een bepaald aantal plaatsen dus kom op tijd om een plekje te vinden bij de workshop van uw keuze.

1. Autisme en werk, met een ervaringsdeskundige
Wat zijn de krachten van iemand met autisme? Hoe kun je verwachtingen op elkaar afstemmen? Hoe ziet het wennen op een stage eruit voor iemand met autisme? Deze en andere vragen komen aan bod in deze workshop met info over het autismespectrum.

2. Welk cijfer geef jij je LinkedInprofiel?
Is jouw LinkedInprofiel een visitekaartje en website in één? Leer hoe je een goed, volledig en onderscheidend profiel maakt. Tips en tools voor jezelf en voor je bedrijf.

3. Leer- en hulpmiddelen voor het begeleiden van jongeren in uw bedrijf.
Wat is uw verantwoordelijkheid als praktijkopleider? Leer je stagiair efficiënter te begeleiden. Bij deze workshop werkt u vanuit eigen praktijk en ervaring. Neem vragen en cases mee naar de workshop.

Meer info en aanmelden

Contact
Wilt u meer informatie over de avond? Neem contact op met Olga Haze-van Oijen.
M: Olga Haze-van Oijen

T: 040 258 57 57

 Aanmelden
Meld u aan via het digitaal aanmeldformulier 

Deel deze pagina opDelen