Menu
3
jun
Info-avond Helicon MBO Den Bosch
Bloem, Voeding, Milieu en Dier | Voor laatkiezers en havisten | Kom langs voor een persoonlijke rondleiding!

Ben je nog op zoek naar een mbo-opleiding en wil je volgend schooljaar starten? Bezoek dan op donderdag 3 juni de info-avond van Helicon MBO Den Bosch! Zo kun jij je oriënteren op onze opleidingen in de richtingen Voeding, Milieu, Bloem en Dier.

Rondleidingen op school

Tijdens de info-avond kun je bij ons op school langskomen voor een persoonlijke rondleiding. Een docent of student neemt je mee door de school en vertelt je alles over de opleiding waar je geïnteresseerd in bent. Ook kun je terecht met al je vragen! 

Van te voren kun je je aanmelden voor een rondleiding op een bepaald tijdstip. Binnenkort komt op deze pagina het aanmeldformulier te staan. Wil je graag op de hoogte worden gebracht zodra aanmelden mogelijk is? Vul dan het onderstaande formulier in!

* Momenteel is er voor de opleidingen Dierenartsassistent - Paraveterinair en Dier en gedrag een wachtlijst vanwege het hoge aantal aanmeldingen. Aanmelden is nog steeds mogelijk, maar we kunnen we niet garanderen dat je in augustus 2021 kunt starten.

Online in gesprek met een docent

Wil je liever online in gesprek met een docent? Dat kan ook! Vul het onderstaande formulier in om een gesprek aan te vragen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen, op een moment dat voor jou goed uitkomt. 

Informatie voor havisten en hbo'ers

Zit je op de havo / het hbo en denk je erover om met een mbo-opleiding te starten? Je bent niet de eerste! Klik op de onderstaande button voor informatie over jouw mogelijkheden bij Helicon en verhalen van studenten die je voorgingen.

Vragen?

Neem contact op met Pleun Weijers via de mail (p.weijers@helicon.nl) of stuur een bericht via WhatsApp

Check ons online infoplatform!

Op 8 november 2020 vond onze allereerste online open dag plaats. Hiervoor hebben we een online infoplatform gemaakt, waar je allerlei informatie kunt vinden over onze school. Denk aan voorlichtingen, filmpjes, sfeerbeelden en veelgestelde vragen over de opleidingen.  

Het online platform is 24/7 te bezoeken en krijgt regelmatig een update! Via de onderstaande knop kun je alle informatie op je gemak doornemen: 

Neem alvast een kijkje in onze school:

Deel deze pagina opDelen