Menu
21
apr
22
apr
Open avond Helicon MBO Den Bosch
Kom op 21 en 22 april langs op school voor een rondleiding bij Bloem, Voeding, Milieu of Dier!

Kom naar school voor een rondleiding!

Wil jij graag een keertje komen kijken bij ons op school? Dat kan! Wij bieden persoonlijke rondleidingen aan, zodat je de sfeer op school kunt proeven én al je vragen kunt stellen. De rondleidingen zijn op twee momenten: 

Woensdag 21 april, 15:30 - 19:30 uur


Bloem, groen en styling (BOL + BBL, niv. 2, 3, 4)
Voeding en techniek (niv. 4)
Voeding en kwaliteit (niv. 4)
Voeding en welzijn (niv. 4)
Onderzoeker natuur en milieu (niv. 4)
Milieu-inspecteur (niv. 4)

Donderdag 22 april, 15:30 - 19:30 uur  


Dierverzorging (niv. 2)
Dier en gedrag (niv. 3) *
Dier en ondernemen (niv. 4)
Dierenartsassistent - Paraveterinair (niv. 4) *

Een rondleiding duurt 30 minuten en is coronaproof. Een docent en/of een student van de opleiding nemen je mee voor een kijkje in ons gebouw. Proef de sfeer en ontdek waar jij straks les krijgt als je voor onze school kiest! Je mag één extra persoon meenemen, bijvoorbeeld een ouder. 

* Momenteel is er voor de opleiding Dierenartsassistent - Paraveterinair een wachtlijst vanwege het hoge aantal aanmeldingen. Aanmelden is nog steeds mogelijk, maar we kunnen we niet garanderen dat je in augustus 2021 kunt starten.

Voor wie is de rondleiding bedoeld? 

Omdat het aantal plekken beperkt is, zijn de rondleidingen vooral bedoeld voor studiekiezers die volgend schooljaar (2021-2022) met een opleiding willen starten. Hoef je nu nog geen opleiding te kiezen? Dan ontvangen we je graag op een later moment, zodra we meer ruimte hebben om bezoekers te ontvangen. 

Vragen?

Neem contact op met Pleun Weijers per mail (p.weijers@helicon.nl) of stuur een bericht via WhatsApp

Online kennismaken

Ben je nog niet helemaal bekend met een opleiding en wil je wat algemene informatie ontvangen? Volg dan op dinsdag 20 april een online voorlichtingspresentatie via Teams. Tijdens de presentatie vertellen onze docenten en studenten je alles over de opleiding en hoe deze in elkaar zit. 

Ga je graag wat dieper in op jouw persoonlijke situatie en hoef je het gebouw niet (meer) te bekijken? Via de onderstaande button vraag je een online 1-op-1 gesprek aan met een docent van de opleiding. De docent ontvangt jouw gegevens en neemt zo snel mogelijk contact met je op. Zo krijg je snel antwoord op jouw persoonlijke vragen!  

Check ons online infoplatform!

Op 8 november 2020 vond onze allereerste online open dag plaats. Hiervoor hebben we een online infoplatform gemaakt, waar je allerlei informatie kunt vinden over onze school. Denk aan voorlichtingen, filmpjes, sfeerbeelden en veelgestelde vragen over de opleidingen.  

Het online platform is 24/7 te bezoeken en krijgt regelmatig een update! Via de onderstaande knop kun je alle informatie op je gemak doornemen: 

Neem alvast een kijkje in onze school:

Deel deze pagina opDelen