Menu
30
jan
Open dagen Helicon MBO Den Bosch
Maak online kennis met onze richtingen Bloem, Voeding, Milieu en Dier!

Zoek je een mbo-opleiding en ben je benieuwd naar onze school? Bezoek dan op zaterdag 30 en zondag 31 januari onze online open dagen! Je kunt je oriënteren op onze opleidingen in de richtingen Bloem, Voeding, Milieu en Dier. 

Online open dagen

Zaterdag 30 januari: Dier | Zondag 31 januari: Bloem, Voeding en Milieu

Dit jaar verspreiden we onze open dag over twee dagen, zodat we zoveel mogelijk bezoekers kunnen spreken:
 


Programma

Online 1-op-1 gesprekken* 

Het programma is dit jaar iets anders dan normaal. Tijdens de open dagen kun je, samen met je ouder(s)/verzorger(s), online in gesprek met een docent van de opleiding die jou leuk lijkt. De docent vertelt in het 1-op-1 gesprek hoe de opleiding in elkaar zit en beantwoordt al je vragen. We werken met tijdsloten, waar je je van te voren voor moet aanmelden. Twijfel je tussen twee opleidingen? Schrijf je dan gerust in voor meerdere gesprekken!

*De persoonlijke gesprekken en rondleidingen op locatie komen vanwege de verlengde lockdown te vervallen. Iedereen die zich al had aangemeld voor een bezoek, krijgt hierover nog bericht. Zodra de maatregelen het toelaten, willen we graag weer studiekiezers op school gaan ontvangen! Houd opendagen.helicon.nl goed in de gaten voor actuele informatie. 

Aanmelden 

Aanmelden kan via de link hieronder. Let op: er zijn dit jaar twee open dagen, dus kijk goed voor welke dag je je inschrijft!


Check ons online infoplatform!

Op 8 november 2020 vond onze allereerste online open dag plaats. Hiervoor hebben we een online infoplatform gemaakt, waar je allerlei informatie kunt vinden over onze school. Denk aan voorlichtingen, filmpjes, sfeerbeelden en veelgestelde vragen over de opleidingen.  

Het online platform is 24/7 te bezoeken en krijgt regelmatig een update! Via de onderstaande knop kun je alle informatie op je gemak doornemen: 


Zorg en begeleiding op school

Heb je vragen over de zorg en begeleiding die wij op school kunnen bieden? Hiervoor kun je ook een online 1-op-1 gesprek aanvragen! Vul het onderstaande formulier in en ons zorgteam neemt zo snel mogelijk contact op om een gesprek in te plannen, op een moment dat voor jullie beiden geschikt is.

Intussen vind je op deze pagina al een aantal veelgestelde vragen en antwoorden over zorg en begeleiding op school. 


Alvast een kijkje in onze school: 


Studiekeuzeadvies

Helicon MBO Den BoschHeb je intussen vragen over een opleiding? Of twijfel je tussen richtingen? 

Neem contact op met Pleun Weijers (p.weijers@helicon.nl)Zij kan je bijpraten over onze verschillende opleidingen en helpen ontdekken wat bij je past. 

Ook onze keuzequiz kan je verder helpen!

Een tour langs een deel van onze praktijklokalen

+11


Wil je meer weten over één van onze opleidingen?

Lees meer over...

Deel deze pagina opDelen