Menu
vrijdag 10 januari 2020

BLOEI.LAB brengt mbo-studenten aan zet om de bloemenbranche te vernieuwen

De eigenwijze studenten die om zich heen kijken en denken ‘Dit mag beter, dat kan anders…’ kunnen vanaf 14 januari hun creatieve en vernieuwende ideeën kwijt in het BLOEI.LAB.

Excellentieprogramma voor vernieuwende ideeën

BLOEI.LAB is het excellentieprogramma van Bloem, groen en styling. De mbo-opleiding van Helicon MBO Den Bosch geeft tien studenten de kans om zich buiten het reguliere onderwijsprogramma te ontwikkelen tot ware innovators. Tot eind juni duiken de studenten in levensechte opdrachten van ondernemers. 

Innoveren met en bij  Concept Factory

BLOEI.LAB is een samenwerking tussen Helicon MBO Den Bosch en Concept Factory. Concept Factory helpt onze studenten aan de vraagstukken uit de praktijk. Ook biedt het marketingbureau de perfecte flexplek voor de jonge innovators. Concept Factory zit in De Gruyter Fabriek in ‘s-Hertogenbosch, een prachtige plek waar een grote bundeling van creatieve ondernemers en kunstenaars werkt. En tot eind juni ook de studenten van Bloem, groen en styling. Creatieve ideeën komen immers het beste tot leven in een inspirerende omgeving.


Deel deze pagina opDelen