Menu

Kennismakingsactiviteiten

Naast onze open dagen organiseren we verschillende activiteiten om je kennis te laten maken met onze opleidingen. Denk aan meeloopdagen, proeflessen, workshops en rondleidingen op school. Op deze pagina zie je wat er de komende tijd allemaal te doen is. Vanwege corona worden sommige activiteiten momenteel online georganiseerd. 

Rondleidingen op school - 30 november t/m 10 december

Heb je interesse in een opleiding van Voeding, Milieu of Bloem? Wil jij graag de sfeer op school proeven en zien waar je terechtkomt als je voor Helicon MBO Den Bosch kiest? Dat kan! Tussen 30 november en 10 december openen wij een aantal middagen onze deuren voor een persoonlijke rondleiding bij ons op school. Een docent vangt je op bij de receptie en neemt je mee door het gebouw. Ook ga je onze studenten ontmoeten! 

Tijdens de rondleiding mag je iemand meenemen (bijvoorbeeld een ouder, verzorger, vriend(in), broer of zus). Vanwege corona willen we je vragen om maximaal één extra persoon mee te nemen. 

Vanwege corona kunnen we niet teveel mensen tegelijk toelaten in onze school. Daarom ontvangen we (nog) geen bezoekers voor de opleidingen van Dier. Binnenkort hopen we dit wel mogelijk te maken. Houd de website in de gaten voor nieuwe kennismakingsmogelijkheden!

Aanmelden

Aanmelden voor een rondleiding kan via het onderstaande formulier. In het formulier vind je verschillende tijdstippen waar je je op kunt inschrijven. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan! 

Programma

In het schema hieronder zie je op welke dagen je langs kunt komen voor een rondleiding. De rondleiding duurt ongeveer een half uur. 

Opleiding

Dagen

    Voeding en welzijn

dinsdag 1 december
dinsdag 8 december

    Voeding en kwaliteit
Voeding en techniek

dinsdag 1 december
dinsdag 8 december

    Milieu-inspecteur 
Onderzoeker natuur en milieu

maandag 30 november
donderdag 3 december
maandag 7 december
donderdag 10 december

    Bloem, groen en styling (BOL en BBL) 

woensdag 2 december
woensdag 9 december


Neem alvast een online kijkje in onze school!

In het filmpje hieronder krijg je een virtuele rondleiding door ons schoolgebouw: 

Deel deze pagina opDelen