dinsdag 15 mei 2018

Event voor bedrijven 4 juni 2018

Op maandag 4 juni zijn alle Boxtelse bpv-bedrijven en relaties van harte uitgenodigd in de nieuwe praktijkhal van Helicon MBO Boxtel voor het jaarlijkse netwerkevent. Om elkaar te ontmoeten en bij te praten.  

Ja, ik meld me aan!

Het programma start om 16.00 uur.  Er is een workshopronde waar men zich voor kan aanmelden. Vanaf 18 uur is er een warme hap en gelegenheid tot informeel netwerken.

1. Stagiaires op je bedrijf? Ondersteuningsmogelijkheden   Door: SBB en Helicon MBO Boxtel

In deze workshop krijgt u inzicht in de ondersteuningsmogelijkheden vanuit SBB en school. Aan bod komen zaken zoals; hoe vind ik de meest passende stagiaire? Hoe presenteer ik mijn bedrijf op stagemarkt? Van het beoordelen van een leerling tot de evaluatie van de stage. Krijg tips en ideeën om jouw bedrijf een aantrekkelijk leerbedrijf te maken.

2. Innovatie in de landbouwtechniek  Door: Diesel Buchli

Diagnose aan een commonrail inspuitsysteem. Wil je een diagnose stellen, moet je begrijpen hoe een common railsysteem functioneert, regelt en werkt. Ook het uitlezen en interpreteren van parameters is een must. In deze workshop doe je nieuwe kennis op over dit systeem.

3. De hoveniersbranche in 2030  Door: Branchevereniging VHG

De hoveniersbranche is volop in beweging, wat staat ons allemaal te wachten in de komende jaren? Hoe kun je daar met je bedrijf op inspelen? Slim gebruik maken van nieuwe technieken en communicatiemogelijkheden met je klanten. In deze workshop wordt de hovenier geprikkeld om hiermee aan de slag te gaan.  

4. Bokashi  Door: Waterschap De Dommel  

Bokashi is een makkelijke en efficiente methode om organische resten zoals maaisel te verwerken tot hoogwaardige bodemverbeteraar. Wat houdt deze biobased methode in en wat biedt het voor kansen voor de veehouderij en de loonwerker?

Deel deze pagina opDelen