Menu

Begeleiding

Je krijgt bij ons de begeleiding die je nodig hebt. Een goede begeleiding zorgt voor een goede en fijne schooltijd. Je kunt hulp krijgen bij het leren, maar ook als je je niet fijn voelt op school. Voel je je vervelend, vind je het moeilijk om een beroep te kiezen. Wij helpen je.

BOp school begeleiden we je intensief bij het voorbereiden op je toekomst. We leren je te onderzoeken wat er bij je past, waar je goed in bent en waar je extra aandacht aan moet besteden. Je leert hoe je je eigen leerroute kunt sturen en bepalen. Zo helpen we je om je optimaal voor te bereiden op een vervolgopleiding.

Belangrijk voor succes op het hbo zijn goede studie- en onderzoeksvaardigheden. Ook daarin begeleiden we je. Als jij onze school verlaat met je vmbo- en mbo-diploma, ben je helemaal klaar voor het hbo.

Extra begeleiding

Als je extra ondersteuning nodig hebt op een bepaald gebied dan kan de school je daar bij helpen. Heb je bijvoorbeeld dyslexie en vind je het fijner als de lesstof op de laptop voorgelezen wordt? Of wil je weten wat er in ons Schoolondersteuningsprofiel staat? Hieronder vind je een aantal handige links.

Deel deze pagina opDelen