Menu

Kennismaken met onze school

Wil je onze school graag eens bezoeken? In het nieuwe schooljaar organiseren we weer allerlei activiteiten om onze school te leren kennen of om zelf uit te proberen. 

Nieuwsbrief groep 7 en 8

Zit je in groep 7 of 8 en wil je als eerste op de hoogte zijn van leuke kennismakingsactiviteiten of voorlichtingen bij ons op school?  Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief voor groep 7 en 8. Ook ouders mogen zich inschrijven. De nieuwsbrief verschijnt minimaal 4x per schooljaar. 
Klik hier om je in te schrijven voor de nieuwsbrief

Doe-middag

Voorafgaand aan de open dag is er een doe-middag voor groep 8 leerlingen waar je kennis maakt met onze groene vakken. De doe-middag is op woensdagmiddag 5 februari 2020.

Open dag

Als je de school ook wilt zien en gelijk aan de slag wilt gaan kun je natuurlijk naar onze open dag op zaterdag 15 februari 2020 komen.

Voorlichtingsavonden

In januari zijn er 9 voorlichtingsavonden in Nijmegen waar alle middelbare scholen aanwezig zijn. Hier kun je meer horen over onze school. Op Schoolkeuzehulp.nl kun je zien waar en wanneer de avonden zijn. 

Vragen?

Heb je nog vragen? Bel dan naar de school (024) 355 06 42. Of stuur een email ter attentie van mevr. Thorn Leeson via info.vn@helicon.nl

Deel deze pagina opDelen