Menu

Meepraten op school

Wij vinden het belangrijk om ouders en leerlingen te betrekken bij de school. Zij denken mee en praten mee. Dat doen wij onder andere met de Leerlingraad en de Contactoudergroep. 

Leerlingraad

De leerlingenraad bestaat uit leerlingen van verschillende klassen. Hun taak is om ideeën in te brengen en uit te voeren. Natuurlijk kan iedere leerling van school ook een voorstel doen bij iemand uit de leerlingenraad. De raad komt regelmatig bijeen om de ideeën te bespreken en uit te voeren. Ze hebben zorgden bijvoorbeeld al voor een pannaveldje en een tafeltennistafel. Ook denkt de leerlingenraad mee over het lesrooster een gezonde kantine, en nog veel meer.

Contactoudergroep

De Contactoudergroep (COG) is er voor de contacten tussen ouders/verzorgers, leerlingen en de school. De COG heeft direct contact met de directie, leerlingen en docenten. Ze denken met de schoolleiding mee over veranderingen en ontwikkelingen binnen de school en ze helpen bij activiteiten zoals de open dag en de diploma-uitreiking. De schooldirectie hoort zo ook van de ouders wat zij en hun kinderen belangrijk vinden. Zo zijn de lijntjes kort en zorgen we samen voor een fijne school.

Meer weten?

Wil je meer weten over de oudercommissie, of heb je een vraag? Stuur een e-mail via contactoudergroep.gn@helicon.nl

Deel deze pagina opDelen