Menu

Zit jij in groep 8 en wil je kennismaken met het Groene Lyceum? 

Wil je onze school graag eens bezoeken? Kijken of het Groene Lyceum bij jou past? We organiseren verschillende activiteiten om onze school te leren kennen of om zelf uit te proberen.

Kennismaken als alles anders is.....

Als je een middelbare school moet gaan kiezen dan wil je natuurlijk ook graag een keer bij deze school komen kijken. Dit jaar gaat alles een beetje anders dan we gewend zijn. Hieronder lees je welke mogelijkheden je hebt om kennis te maken met Helicon.

Open dag

Op vrijdag 22 januari organiseerden we een online open dag. Heb je hem gemist? Kijk dan de livestream terug en bezoek de open dag pagina via onderstaande link:

Ga naar de online open dag!

Wil je de open dag echt beleven? Vraag dan het Helicon belevenispakket aan! 

Vraag hier je belevenispakket aan!

Ik wil informatie over het Groene Lyceum

Op dit moment is het helaas niet mogelijk om ouderavonden of minilesjes te organiseren. Natuurlijk kunnen we je wel altijd van allke informatie voorzien. Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op.

Informatievraag

Rondleiding

Ben je nog niet bij ons op school geweest meer wil je graag eens komen kijken en bespreken of Helicon het Groene Lyceum de juiste school voor je is? Dan ben je (samen met je ouders/verzorgers) altijd van harte welkom voor een rondleiding en gesprek.  Neem hiervoor contact op met Simone Dorlandt (info.vk@helicon.nl) om een afspraak te maken.

Deel deze pagina opDelen