Menu

BBL Voeding en technologie

De foodsector ontwikkelt zich razendsnel, productinnovatie is ondenkbaar zonder technologische en logistieke expertise. Tegelijk is goed opgeleid en gekwalificeerd personeel moeilijk te vinden.

Helicon introduceert een nieuwe BBL-opleiding Voeding en technologie.

De oplossing: put uit het bestaande reservoir van medewerkers! Bied uw medewerkers ontwikkelkansen met onze op maat gesneden mbo-opleiding Voeding en technologie. Daarbij werken opleidingskansen en ontwikkeltrajecten ook als een magneet op nieuwe medewerkers.

Maatwerkoplossingen

Helicon Opleidingen biedt, in samenwerking met Citaverde, uw medewerkers een BBL-opleiding Voeding en technologie op maat. Samen met u zoeken we naar de best passende momenten om les te  geven. Bovendien spitsen we onze lessen zoveel mogelijk toe op de situatie op uw  werkvloer én op de mogelijkheden en ervaring van uw medewerkers.

In bepaalde situaties zijn vrijstellingen en verkortingen van het leertraject mogelijk.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze landelijk erkende mbo-opleiding niveau 3 en 4 Voeding en technologie is breed van opzet en geeft in aanvulling op vakinhoudelijke thema’s ook ruim aandacht aan persoonlijke ontwikkeling, aan samenwerken, analyseren, interpreteren en verbeteren.

Scan

Advies op maatOnze speciale scan brengt vooraf in kaart op welk niveau uw medewerker functioneert, welke kennis en ervaring al in huis is en welke capaciteiten en persoonlijkheid uw werknemer heeft. Zo kan een advies volledig op uw maat worden gesneden.

Vraag de scan aan bij onze collega Frans Demarteau: f.demarteau@helicon.nl

Renderende investering

Er is nauwelijks een investering denkbaar die op de huidige arbeidsmarkt zo goed en snel rendeert als een op maat gesneden opleiding. Zeker omdat die investering helemaal niet zo groot is. Bedenk daarbij dat de Nederlandse overheid tot € 2.700 per medewerker subsidie verleent voor interne begeleiding – een deel van de BBL-opleiding kan ook hieruit worden gefinancierd.

Over Helicon en Citaverde

Helicon Opleidingen en Citaverde College, door het Rijk erkende opleidingsinstituten, zijn gespecialiseerd in onderwijs voor de sectoren land- en tuinbouw, food en milieu. Wij bieden zowel in-company als klassikaal onderwijs. Onze trainingen, cursussen en opleidingen worden afgesloten met landelijke erkende certificaten en diploma’s. Het is onze specialiteit om onze BBL-trajecten af te stemmen op de behoeften van werkgevers en werknemers, en om ook gedurende de opleiding intensief met het bedrijfsleven samen te werken.

Meer weten?

Voeding en technologieMeer weten over onze nieuwe BBL-opleiding Voeding en technologie? Bel of mail  Frans Demarteau voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek:


In samenwerking met 
Citaverde College

Deel deze pagina opDelen