Home > Organisatie > Werken bij Helicon > Vacatureoverzicht > Teamleider

Teamleider

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Helicon VMBO Nijmegen is een excellente school. We staan voor veiligheid, kleinschaligheid en afwisseling. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen. Daar zorgen we voor met goed onderwijs, sterke leerlingbegeleiding en oprechte aandacht. Wie kiest voor Helicon VMBO Nijmegen kiest voor ‘groen’ onderwijs. Voor een actieve, praktijkgerichte vmbo-school met oog voor mens en omgeving. Onze school is persoonlijk en overzichtelijk, we vinden het belangrijk dat onze leerlingen zich snel thuis voelen.
Het vmbo groen onderwijs staat voor de uitdaging om samen met de andere Helicon vmbo-scholen het vmbo onderwijs in gezamenlijkheid te verbeteren en klaar te maken voor de thema’s van de toekomst.
Kun jij je team in hun kracht zetten? Stimuleer en professionaliseer je je collega’s? En wil je een bijdrage leveren aan de continue onderwijsvernieuwing? Dan ben jij de energieke en ambitieuze teamleider die we zoeken!

Voor onze vmbo school in Nijmegen zijn we op zoek naar een Teamleider (0,8-1,0 fte)

Functie-inhoud

Wat ga je doen?
  • Je geeft leiding aan teams van maximaal 15 docenten en bent verantwoordelijk voor het onderwijs en de begeleiding van 250 leerlingen.
  • Je onderhoudt intensief contact met de directeur en levert een proactieve bijdrage aan de continue onderwijsvernieuwing en het beleid van onze organisatie.
  • Je arrangeert activiteiten in samenwerking met het bedrijfsleven

Functie-eisen

Wat vragen we van je?
  • Je hebt een hbo/academisch denkniveau en minimaal 5 jaar werkervaring
  • Je hebt aantoonbare ervaring als leidinggevende of met coördinerende taken
  • Je hebt ervaring of sterke affiniteit met het vmbo onderwijs
  • Je bent bereid van functie of vestiging te wisselen in het kader van persoonlijke ontwikkeling en/of het belang van de organisatie
  • Je kunt een netwerk opbouwen en onderhouden met het werkveld en de scholen in de regio Nijmegen

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we je?
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is onder voorbehoud van opleiding en ervaring ingedeeld in salarisschaal 12 van de cao mbo (minimaal € 3.512,- en maximaal € 5.158,- bruto per maand bij een fulltime-benoeming). Benoeming is in eerste instantie tijdelijk, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging.

Informatie en sollicitatie

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Dionne Tiggelovend via het telefoonnummer van Helicon VMBO Nijmegen.

Een gesprek met onze loopbaan- en selectiecommissie maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. De eerste ronde gesprekken vinden plaats op 1 februari 2018 in 's-Hertogenbosch. De 2e ronde gesprekken vinden plaats op 7 februari 2018 op de vestiging zelf. De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV uiterlijk 14 januari 2018 per e-mail:

vacatures@helicon.nl