Home > Organisatie > Werken bij Helicon > Vacatureoverzicht > Docent Mens en Natuur (vervanging ziekte- en zwangerschapsverlof)

Docent Mens en Natuur (vervanging ziekte- en zwangerschapsverlof)

Helicon Opleidingen staat voor eigentijds groen onderwijs en veelzijdige opleidingen, met duurzaamheid, ondernemerschap en innovatie hoog in het vaandel. Op onze scholen in Noord-Brabant en Gelderland bieden we vmbo- en mbo-onderwijs, cursussen en trainingen.

Onze cultuur? Met plezier hard werken, positief-kritisch meedenken en kansen pakken. Op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en hoge verwachtingen. Onze professionals bieden we volop kansen voor ontwikkeling. Wij groeien, zodat onze leerlingen groeien.

Wil jij écht van betekenis zijn voor vmbo-leerlingen? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? En denk je daarnaast ook graag mee over de verdere ontwikkeling van onze school? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Voor onze vmbo-school in s' Hertogenbosch zijn we met spoed op zoek naar een Docent Mens en Natuur ter vervanging van ziekte/ zwangerschapsverlof (0,5-0,6 fte)

Functie-inhoud

Wat ga je doen?
  • Je verzorgt vmbo onderwijs in het vakgebied Mens en Natuur/ Biologie
  • Je ontwikkelt (mede) lesstof
  • Je begeleidt leerlingen
  • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs, onze scholen en onze organisatie
  • Je geeft invulling aan verschillende buitenschoolse activiteiten
  • De vacature kan onder voorbehoud van relevante opleiding en ervaring, aangevuld worden met 0,1 fte Reken lessen

Functie-eisen

Wat vragen we van je?
  • Een 2e graads onderwijsbevoegdheid (Biologie of STOAS)
  • Ervaring met vmbo- en/of LWOO-onderwijs of ander werk met jongeren van 12-16 jaar is een pré, een sterke motivatie om in het vmbo te werken is een must.
  • Je bent bekend met verschillende didactische werkvormen en het gebruik van ICT-middelen in de klas.
  • Als onderwijsprofessional ben je gedreven om je te blijven ontwikkelen en een bijdrage te leveren aan de verdere ontwikkeling van de school en de organisatie.

Salaris en arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we je?
Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied), minimaal € 2.687 en maximaal € 4.019 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is tijdelijk en voor de duur van het ziekte/ zwangerschapsverlof.

Informatie en sollicitatie

Word jij enthousiast van deze functie?
Dan komen we graag in contact met jou!

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Mark Kouwenberg, teamleider Helicon VMBO Den Bosch per mail m.kouwenberg@helicon.nl

De vacature wordt zowel intern als extern open gesteld. Hierbij hebben interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang.

Solliciteren? Stuur je gemotiveerde reactie met CV, onder vermelding van vmbo sollicitatie + je vak, uiterlijk 24 september per email naar:
vacaturesvb@helicon.nl