Home > Organisatie > Werken bij Helicon > Vacatureoverzicht > Directeur Helicon VMBO Den Bosch

Directeur Helicon VMBO Den Bosch

Voor Helicon VMBO Den Bosch zijn we op zoek naar een directeur

Functie-inhoud

De opdracht van de directeur bestaat uit:
  • Het vanuit een duidelijke visie op vmbo-onderwijs herkenbaar en onderscheidend externe profilering van de school, waarbij het marktaandeel behouden blijft in een krimpende markt en er optimale doorstroom is naar het mbo van Helicon.
  • Het op een open en op samenwerking gerichte wijze verder vormgeven van een voor leerlingen betekenisvolle leeromgeving met aantrekkelijk en betekenisvol groen onderwijs.
  • Een zichtbare en constructieve bijdrage leveren aan de verdere professionalisering in de school, waarbij zelfverantwoordelijkheid, een positieve grondhouding, zichtbaarheid in het Bossche netwerk en (zelf)reflectie de basisbeginselen vormen en een professionele aanspreekcultuur wordt gerealiseerd.
  • Vanuit vertrouwen en duidelijke afspraken zelfverantwoordelijkheid stimuleren, hier tijdig en helder over communiceren en komen tot aansprekende initiatieven die uitvoerbaar en betaalbaar zijn.
  • Een actieve, constructieve en op samenwerking gerichte bijdrage leveren aan initiatieven en ontwikkelingen binnen Helicon.

Informatie en sollicitatie

BeteoR verzorgt de werving en selectie voor deze functie en kan je meer informatie verschaffen over de functie. Voor meer informatie kun je contact op nemen met Bart Visser via telefoonnummer 06-20599280 of per e-mail: bart.visser@beteor.nl.

We roepen je op om je uitgebreide cv met korte motivatiebrief zo spoedig als mogelijk en uiterlijk 8 januari a.s. te uploaden via de website van BeteoR.

Het volledige functieprofiel raadplegen en uploaden van je CV + motivatie kan via onderstaande links: