Home > Organisatie > Werken bij Helicon > Helicon Talentlab: Docenten gezocht

Helicon Talentlab: Docenten gezocht

Helicon Talentlab

Het Helicon Talentlab biedt verschillende ontwikkelmogelijkheden en een uitgebreid loopbaanperspectief voor docenten. Als (aanstormend) talent werk je ongeveer vier dagen per week op een of meerdere Helicon-scholen. Daarnaast is er een uitgebreid ontwikkelings-programma. Je krijgt een kijkje in de keuken op verschillende vestigingen en hebt een afwisselende baan, waarin je soms ook werkt aan projecten.

Iets voor jou?

Het Talentlab is voor (startende) docenten met een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid. Je komt in aanmerking voor het Talentlab als je de ambitie hebt om je te ontplooien in lesgevende en andere taken binnen het onderwijs. Als goede docent wil je nog beter worden!

Wil je…

  • de kwaliteit van het onderwijs verhogen, zowel in als buiten de klas?
  • graag variatie hebben in je werk?
  • de school hierin betrekken en collega’s enthousiasmeren?

Dan past het Helicon Talentlab helemaal bij jou!

Organisatie

Het Talentlab is in handen van de Helicon Academy. Helicon zorgt voor werkplekken op verschillende vestigingen van Helicon. Daarnaast neem je samen met de andere Talentlab-deelnemers deel aan een ontwikkeltraject en intervisie bijeenkomsten en vorm je met hen een netwerk waarmee je kennis en ervaring kunt delen.

Interesse?

Wil je meer weten of wil je je interesse melden? Neem contact op met Loes Nobbe en Jacolien Huijben via talentlab@helicon.nl.