Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Opleidingen / Opleidingenoverzicht / Ik wil iets met.. Stad en mens

Ik wil iets met.. Stad en mens

Zet jouw talenten in voor een leefbare, gezonde, groene en duurzame omgeving! Jij gebruikt jouw kennis om wonen, werken en verblijven in wijken en buurten fijner te maken. Deze studierichting, die je kunt volgen in Tilburg en Nijmegen, start met een brede basis waarna jij je gaat specialiseren richting Vrije tijd, Stad en wijk, Water en energie of Lifestyle. Want dat zijn de thema’s van de toekomst!

 • Lifestyle
  Wil jij mensen helpen om lekkerder in hun vel te zitten en fit door het leven te gaan? Dan past Lifestyle bij jou! Leer wat een gezonde levensstijl is en wat de invloed van je omgeving is op je gezondheid.
 • Stad en wijk
  Jij zorgt ervoor dat mensen in een stad niet naast, maar mét elkaar leven! Ze voelen zich er veilig en vertrouwd en daar daar jij je steentje aan bij. Bij Stad en wijk leer je hoe je samen met bewoners de leefbaarheid van de wijk kunt verbeteren.
 • Vrije tijd
  Jij leert hoe je evenementen, festivals en andere activiteiten duurzaam kunt organiseren. Bij de richting Vrije tijd zorg jij ervoor dat mensen op een verantwoorde manier genieten van hun quality-time in en om de stad.
 • Water en energie
  Wil jij de wereld groener maken én mensen blij maken met een lagere energierekening? Dan is Water en energie je op het lijf geschreven! Jij weet wat moderne energiebronnen opleveren en adviseert daarover aan consumenten en bedrijven.

Uitgelicht


Zoeken