Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Opleidingen / Opleidingenoverzicht / Ik wil iets met.. Leefomgeving / Plant en groene leefomgeving (Entreeopleiding)

Plant en groene leefomgeving (Entreeopleiding)

BOL BBL
Eindhoven BOL niveau 1
Den Bosch BOL niveau 1
Nijmegen BOL niveau 1 BBL niveau 1

Hou je van aanpakken, werk je graag met je handen en wil je de omgeving mooier maken? Dan is de entreeopleiding Plant en groene leefomgeving dé manier om zonder diploma opgeleid te worden tot Assistent Hovenier.

Veel leren over het werken in het groen

Onze entree-opleiding is een praktijkgerichte opleiding op niveau 1. Je leert hoe je bomen, planten en bloemen verzorgt en je helpt met het aanleggen van vijvers en terrassen.

De entree opleiding Plant en groene leefomgeving is een opleiding met veel afwisseling. Je werkt in de buitenlucht voor het onderhouden van tuinen, parken en landschappen. Ook het maken van een schutting of bestrating hoort bij het werk.

Entreeopleiding Helicon MBO Den Bosch

In 's-Hertogenbosch werkt Helicon samen met het Koning Willem I College. In het begin van de opleiding maak je kennis met verschillende beroepen en richtingen. Kies je daarna voor Plant en groene leefomgeving, dan verzorgt Helicon de praktijklessen.

Entreeopleiding Helicon MBO Eindhoven

Helicon biedt je deze opleiding aan in Eindhoven in samenwerking met School 23. Je volgt de algemene vakken bij School 23 en de groene praktijkvakken bij Helicon.
Aanmelden voor deze opleiding doe je via School 23.

Entreeopleiding Helicon MBO Nijmegen

Helicon MBO Nijmegen werkt samen met Werkbedrijf Rijk van Nijmegen en Driestroom. Klik hier voor meer informatie.

Waar ga jij straks werken?

Na deze opleiding ben je klaar voor het echte werk in de groenvoorziening. Wil je nog verder leren? Dan kun je doorstromen naar een niveau 2 opleiding, bijvoorbeeld Hovenier.


Uitgelicht


Zoeken