Direct naar hoofdmenu / zoekveld
Home / Helicon MBO Velp / Dragon's Den Pitch @ MBO Velp

Dragon's Den Pitch @ MBO Velp

Eenentwintig jonge toekomstige ondernemers presenteren hun bedrijf tijdens de 'Helicon Dragons' Den Pitch' op donderdag 25 januari 2018 vanaf 17:30 uur. De aula van Helicon MBO Velp is het toneel van een spannende strijd om de beste Helicon Studentondernemer van het jaar te worden. De winnaar krijgt de mogelijkheid om het bedrijf onder professionele begeleiding daadwerkelijk op te starten. Alle ouders, familie, vrienden en kennissen van leerlingen zijn welkom om te komen kijken!

Pitchen in slechts 2,5 minuut

Het concept ‘Helicon Dragons’ Den’ is gebaseerd op het gelijknamige BBC-programma. De strijd der miniondernemingen bestaat uit twee rondes: De Kleine Finale en De Grote Finale. In de Kleine Finale krijgen de finalisten ieder slechts 2,5 minuut de tijd om hun bedrijfsidee persoonlijk en overtuigend te presenteren. Wie de jury heeft kunnen overtuigen, mag door naar de Grote Finale. In deze laatste en allesbeslissende ronde worden de leerlingen aan kritische vragen van de jury onderworpen. De jury bestaat uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de overheid, het onderwijs en verschillende brancheorganisaties. De jury kiest de Helicon Ondernemer van het Jaar, maar ook het publiek heeft een stem.

Stem mee voor de publieksprijs!

Iedereen die het leuk vindt om de ondernemendheid en creativiteit van de leerlingen te bewonderen, is welkom. De Dragons’ Den Pitch start om 17.30 uur en de toegang is gratis. Bij de entree zijn stemkaarten te koop voor € 0,50, meerdere stemkaarten kopen is mogelijk. Leuk detail: hoe meer stemkaarten gekocht worden, hoe hoger de publieksprijs zal zijn.


Programma:

17.30 uur- inloop

18.30 uur- welkomstwoord

18.45 uur - pitches

19.30 uur- bezoek bedrijvenbeurs

20.15 uur- grote finale

21.00 uur- prijsuitreiking

 

Logo Dragons Den Helicon

Ondernemendheid in lesprogramma MBO Velp

Ieder schooljaar starten bij Helicon MBO Velp examenleerlingen van niveau 4 een fictieve onderneming. Op deze manier leren ze van heel dichtbij welke aspecten komen kijken bij het managen en het ontwikkelen van een bedrijf. Hierbij worden ze begeleid door docenten, gastdocenten en peercoaches.

Open Dagen bij Helicon MBO Velp

Helicon MBO Velp stelt haar deuren open op zaterdag 27 januari (10.00-15.00 uur). Tijdens deze Open Dag worden interactieve workshops, presentaties over de opleidingen en rondleidingen door de school gegeven. U bent van harte welkom!

 Uitgelicht


Zoeken